Nokvorsten reparatie

Een nokvorsten reparatie mag u absoluut nooit uitstellen!

Kapotte nokvorsten staan garant voor ontstaan van grote lekkages

Misschien klinkt de titel van deze pagina heel dreigend, maar wij willen hiermee benadrukken hoe groot het risico is van beschadigde / kapotte nokvorsten. Voor de lezers van deze pagina, die niet weten wat nokvorsten zijn, de volgende toelichting. Zoals de naam ‘nok’ al veronderstelt, zijn nokpannen de bovenste rij dakpannen die de 2 dakhelften van een schuin pannendak met elkaar verbinden. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen, wanneer die nokpannen niet meer goed (vast)liggen, dat de regendruppels niet langer tegengehouden worden. Wanneer u dit ontdekt laat dan met de grootst mogelijke spoed een nokvorsten reparatie uitvoeren door een gecertificeerd dakdekker als Hendriks Dak- en Geveltechniek.

Voor nokvorsten reparatie altijd een gecertificeerd dakdekker inschakelen

Vanwege het grote risico dat u loopt op ernstige lekkages, doet u er verstandig aan om de nokvorsten reparatie uit te laten voeren door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak- en Geveltechniek. Als gecertificeerd dakdekker voor de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle kijken wij niet alleen naar de conditie van uw nokvorst, maar ook naar de eventuele schade die reeds ontstaan is aan uw dakbeschot, panlatten en isolatie. Indien nodig herstellen wij de aangerichte schade lokaal en brengen wij in overleg verbeterpunten aan. Schade die het gevolg is van de kapotte nokvorsten wordt helaas niet vergoed door uw opstalverzekering. De reden hiervoor is, dat die het gevolg is van achterstallig onderhoud. De kosten voor een nokvorsten reparatie is relatief laag te noemen. Dit in tegenstelling tot een grote lekkage.

Maatwerk offerte voor een duurzame nokvorsten reparatie

Het voordeel van een gecertificeerd dakdekkersbedrijf is dat zij standaard werken met maatwerk offertes. U krijgt van tevoren een maatwerk offerte aangeboden waarin alle kosten zijn opgenomen. Pas wanneer u met de offerte akkoord bent worden de werkzaamheden voor nokvorsten reparatie in overleg ingepland. U hoeft dus niet bang te zijn voor onaangename verrassingen achteraf. Wilt u weten wat de nokvorsten reparatie bij Hendriks Dak- en Geveltechniek kost? Vraag dan een vrijblijvende maatwerk offerte aan via de rubriek contact

Overzicht diensten