Bitumen dak

Bitumen dak laten vervangen of renoveren?

Kies altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit uw regio!

Wanneer de dakbedekking van uw bitumen dak in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle aan vervanging toe is, kies dan altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak & Geveltechniek. U heeft dan de zekerheid dat voor uw dak alleen A-merk bitumineuze dakbedekking wordt gebruikt. Bij normaal gebruik gaat deze dakbedekking tot wel 30 jaar zonder problemen mee. Daarnaast heeft u bij een gecertificeerd dakdekker de zekerheid, dat uw dakbedekking altijd door een gecertificeerd dakdekker wordt gelegd. De kwaliteit van ons werk is dus gegarandeerd. Om dit te onderstrepen geven wij bij dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Geveltechniek Apeldoorn op zowel het materiaal als de arbeid een schriftelijke garantie van maar liefst 10 jaar!

Bitumen dak

All-in begroting voor de nieuwe dakbedekking van uw bitumen dak

Hendriks Dak en Geveltechniek Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle staan bekend om hun transparante manier van werken. Dat geldt ook voor de investeringskosten van een bitumen dak. U weet bij ons precies waar u als klant aan toe bent. Bij ons ontvangt u vooraf een maatwerk offerte met daarin een all-in prijs voor de werkzaamheden. In tegenstelling tot de meeste andere dakdekkersbedrijven in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle weet u als particulier of bedrijf precies wat de investeringskosten zijn voor het aanbrengen van een nieuw bitumen dak. Dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Onze allround en gecertificeerde dakdekkers zijn hiertoe in staat, omdat zij altijd eerst komen kijken wat de actuele staat van de dakbedekking van uw dak is. Op basis van wat zij aantreffen kan bepaald worden of uw bitumineuze dakbedekking in zijn geheel vervangen moet worden of dat het bitumen dak op basis van renovatie vervangen kan worden. Wanneer dat laatste mogelijk is, scheelt dit aanzienlijk in de kosten. Nadat wij uw platte dak hebben gecontroleerd, ontvangt u direct een schriftelijke maatwerk offerte met all-in prijs van ons. U kunt dan beslissen of u gebruik wilt maken van deze maatwerk offerte. Gaat u niet op onze offerte in, dan bent u geen offertekosten verschuldigd.

Maatwerk all-in offerte ontvangen voor een nieuw bitumen dak?

Wij komen graag bij u langs om u een aantrekkelijke maatwerk offerte inclusief all-in prijs aan te kunnen bieden. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie raadpleegt u de rubriek contact 

Overzicht diensten