Bitumineuze dakbedekking Apeldoorn Zwolle

Bitumen dakbedekking Apeldoorn Deventer Ede

A-merk bitumen dakbedekking voor professioneel gebruik

Hendriks Dak & Geveltechniek is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat gevestigd is in Apeldoorn. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf Apeldoorn werken onze allround dakdekkers volgens strenge richtlijnen. Dat geldt niet alleen voor de kwaliteit van werken, maar ook voor materialen die wij gebruiken zoals bitumen dakbedekking. Wij werken uitsluitend met A-merk bitumen dakbedekking Apeldoorn die geschikt is voor professioneel gebruik. Qua inkoopprijs ligt A-merk dakbedekking op een hoger niveau.

Daar staat tegenover dat A-merk bitumen dakbedekking Apeldoorn sneller en beter kan worden aangebracht dan B-merk dakbedekking. Daarnaast hoeven wij na verloop van jaren niet terug te komen, omdat er klachten zijn over de dakbedekking die is aangebracht. Dit is de verklaring, dat wij ondanks een hogere kwaliteit toch in staat zijn om scherpe marktconforme tarieven aan te bieden.

Bitumen dakbedekking apeldoorn

Transparante werkwijze en uitgebreide garantie bitumen dakbedekking

Hoe merkt u als toekomstige klant het verschil tussen een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dakdekkers en een standaard dakdekkersbedrijf? Wanneer u ons telefonisch benadert voor bitumen dakbedekking Apeldoorn, dan wordt u rechtstreeks doorverbonden met eigenaar Brian Hendriks. Wanneer u een offerte wilt hebben voor het leggen van bitumen dakbedekking Apeldoorn, Deventer of Ede maakt hij een vrijblijvende afspraak met u.

Als dakdekkersbedrijf werken wij niet met losse vierkante meter prijzen, maar met maatwerk all-in tarieven. U weet dan exact waar u aan toe bent. Omdat wij niet weten of uw huidige versleten dak nog voldoende basis biedt voor dakrenovatie willen wij dat kort inspecteren. Blijkt het mogelijk te zijn, dat wij over uw huidige versleten bitumen dakbedekking Apeldoorn een nieuwe kunnen branden dan scheelt dat aanzienlijk in de prijs. Dat voordeel willen wij u zeker niet onthouden.

U hoeft overigens niet bang te zijn dat dakrenovatie ten koste gaat van de levensduur van uw bitumen dakbedekking. U ontvangt bij dakdekker Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn ook op bitumen dakbedekking Apeldoorn die op basis van renovatie is gelegd 10 jaar garantie op materiaal en alle door ons verrichte dakwerken. Wij noemen dit wonen zonder zorgen.

Offerte bitumen dakbedekking Apeldoorn Deventer Ede ontvangen?

Wilt u van ons een maatwerk all-in offerte ontvangen voor het leggen van A-merk bitumen dakbedekking in Apeldoorn, Deventer of Ede? Raadpleeg dan de rubriek contact

Overzicht diensten