Dak bedekking Apeldoorn

Dakbedekking voor professioneel gebruik Apeldoorn

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Geveltechniek Apeldoorn

Schakel voor professionele dak bedekking Apeldoorn Hendriks Dak en Geveltechniek uit Apeldoorn in. Als dakdekkersbedrijf zijn wij niet alleen gecertificeerd, maar staan wij in de regio Apeldoorn vooral bekend om ons excellente dakwerk.

Wij maken uitsluitend gebruik van A-merk dak bedekking Apeldoorn

Ons dakdekkersbedrijf in Apeldoorn maakt uitsluitend gebruik van A-merk dak bedekking Apeldoorn die bestemd is voor professioneel gebruik. Dit in tegenstelling tot een groot aantal concullega’s. Die gaan voor ogenschijnlijk goedkopere B-merken. De reden dat wij voor A-merk dakbedekking Apeldoorn kiezen heeft te maken met de kwaliteit van het dakwerk dat wij nastreven. Bij Hendriks Dak en Geveltechniek ontvangt u namelijk 10 jaar schriftelijke garantie op het materiaal dat wij gebruikt hebben en het dakwerk. Wij noemen dat wonen zonder zorgen. Zoals aangegeven gebruiken wij uitsluitend duurdere A-merken die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Toch zult u ervaren, dat u qua totaalprijs bij ons zeker niet duurder uit bent. Vergelijk onze maatwerk offerte maar eens met die van collega dakdekkers Apeldoorn. Hoe dit mogelijk is leggen wij u graag uit.

Maatwerk offerte en all-in prijs voor dak bedekking Apeldoorn

Wij werken niet met losse vierkante meter prijzen voor dak bedekking Apeldoorn. Eigenaar Brian Hendriks komt altijd vrijblijvend op afspraak bij u langs om te zien wat de staat van uw huidige dakbekleding Apeldoorn inclusief het dakbeschot is. Na de inspectie ontvangt u direct een schriftelijke offerte met daarin een all-in prijs. In deze prijs zijn alle kosten opgenomen. Mocht blijken dat het dakbeschot niet is aangetast en de versleten dakbedekking nog vast zit aan uw dakbeschot, dan kan uw nieuwe dak bedekking Apeldoorn op basis van dak renovatie er over heen worden gelegd. Dit scheelt u aanmerkelijk qua kosten, terwijl de kwaliteit en levensduur van uw dakbedekking Apeldoorn hier niet door verkort wordt. U ontvangt ook hier 10 jaar schriftelijke garantie op het materiaal dat wij gebruikt hebben en al het dakwerk.

Wilt u ook een vrijblijvende offerte inclusief een all-in prijs ontvangen voor professionele dak bedekking Apeldoorn? Raadpleeg dan de rubriek contact

Overzicht diensten