Dak isoleren

Dak isoleren Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle?

Bel dakbedekkingsbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek

Er zijn feitelijk twee momenten wanneer dak isoleren bij een plat dak ter sprake komt. Verreweg het meest wordt er gesproken en serieus nagedacht over dak isoleren, wanneer een bestaand plat dak gerenoveerd of vernieuwd moet worden. Bij bestaande woningen en bedrijfspanden is namelijk dat het ideale moment om isoleren toe te passen. De kosten voor het isoleren van uw dak zijn dan het laagst, omdat de dakdekkers voor het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking toch hun werkzaamheden moeten verrichten. U bespaart dan tenminste improductieve reistijd en voorrijkosten uit. Bovendien zult u door het combineren van twee opdrachten profiteren van een nog aantrekkelijker combiprijs.

Niet alleen bespaart u op de kosten voor dak isoleren

Als opdrachtgever profiteert u niet alleen van lagere kosten voor het isoleren van uw platte dak. Neem als voorbeeld, dat het platte dak van een uitbouw woonkamer is. Wanneer u door Hendriks Dak & Geveltechniek uw dak laat isoleren neemt de isolatiewaarde met maar liefst 30 tot 35 % toe! Zet dat de komende 30 jaar eens af op uw jaarlijkse stookkosten, want zo lang profiteert u bij normaal gebruik van de aangebrachte isolatie. De besparing is ronduit kolossaal te noemen. Wanneer uw platte dak nog lang niet aan renovatie of vernieuwing toe is, maar u toch uw dak wilt laten isoleren dan kan dat via de binnenzijde. Om een duurzame isolatie te kunnen plaatsen zal eerst gekeken moeten worden of dit mogelijk is.

Isoleren bij hellende daken

Bij hellende daken, zoals pannen daken, geldt het tijdstip voor dak laten isoleren minder. In de meeste gevallen kunnen dakpannen worden hergebruikt. Wij adviseren u alleen om dak isoleren te combineren met een andere activiteit zoals bijvoorbeeld uw dak schoonmaken.

Maak nu gebruik van de regeling die de overheid voor dak isoleren door een professioneel dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak & Geveltechniek in het leven heeft geroepen. Op dit moment betaalt u het laagste btw tarief en kunt u de kosten voor het isoleren van uw woning aan uw hypotheek koppelen en spreiden over langere tijd.

Heeft u ook belangstelling voor dak isoleren en 30 jaar besparen?

Neem dan voor een vrijblijvende afspraak over de mogelijkheden van dak isoleren contact met ons op en bel het telefoonnummer van Hendriks Dak & Geveltechniek in uw regio. Voor een overzicht van onze telefoonnummers raadpleegt u de rubriek contact.

Overzicht diensten