Dak vervangen kosten

Dak vervangen kosten bij Hendriks Dak en Geveltechniek

Jaarlijkse dakinspectie zorgt er voor dat u een stuk goedkoper uit bent

Kosten hangen af van conditie huidige dakbedekking en materiaal

Vooral wanneer u nog nooit zaken heeft gedaan met dakdekkersbedrijven zult u zich verbazen over de grote verschillen in prijzen die dakdekkers per vierkante meter vragen. De dak vervangen kosten voor het leggen van een plat dak verschillen soms de helft. U vraagt zich terecht af hoe dit mogelijk is. Op het eerste gezicht lijkt het slim om te informeren wat de vierkante meter prijs is die een dakdekkersbedrijf rekent. Er zijn echter grote kwaliteitsverschillen bij bitumineuze dakbedekking. Zo zijn er A-merken die geschikt zijn voor professioneel gebruik, maar ook een breed aanbod B-merken. Daarnaast worden door veel dakdekkers achteraf kosten in rekening gebracht voor lood- en zinkwerken en de benodigde extra materialen. En tot slot de schriftelijke garantievoorwaarden. Die verschillen van één tot tien jaar. Hoe weet u vrijwel zeker dat u het juiste dakdekkersbedrijf kiest?

Handvatten voor het vinden juiste dakdekkersbedrijf

Het aanbod dakdekkersbedrijven in vrijwel elke regio is groot. Toch zijn er grote verschillen in kwaliteit. Wanneer u op zoek gaat naar een dakdekker kies dan altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Gecertificeerde dakdekkers werken volgens strenge richtlijnen en werken uitsluitend met dakdekkers die vakbekwaam zijn. Daarnaast gebruiken zij uitsluitend materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. De dak vervangen kosten zijn marktconform! Een verschil met niet gecertificeerde bedrijven is, dat u 10 jaar schriftelijke garantie krijgt op alle gebruikte materialen en alle verrichte dakdekkerswerken. Dit noemen wij wonen zonder zorgen. Als klant krijgt u bij calamiteiten bovendien voorrang ten opzichte van een nieuwe klant, wanneer zich onverhoopt een calamiteit voordoet.

Woont u in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle?

U kunt dan een beroep doen op een van de gecertificeerde dakdekkers van Hendriks Dak en Geveltechniek. Zij zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben zich toegelegd op onderhoud, reparatie en renovatie van zowel platte als hellende daken. Hierdoor kunt u snel geholpen worden. Tevens hanteren zij een uniek concept t.a.v. tarieven. Wanneer u contact met HDGT opneemt om te informeren hoe hoog de dak vervangen kosten zijn, komen zij altijd vrijblijvend bij u langs om te zien wat de conditie van uw dak is. Wanneer die duidelijk is, ontvangt u een maatwerk offerte met daarin een vaste all-in prijs. U weet dan precies wat de dak vervangen kosten zijn zonder onaangename verrassingen achteraf.

Woont u in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle en wilt u weten wat de dak vervangen kosten zijn bij Hendriks Dak en Geveltechniek? Raadpleeg dan de rubriek contact.

Overzicht diensten