Dak vervangen Zwolle Nijmegen Arnhem Apeldoorn

Dak vervangen Zwolle Nijmegen Arnhem Apeldoorn

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Geveltechniek geeft 10 jaar garantie

Hendriks Dak en Geveltechniek is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor dak vervangen Zwolle Nijmegen Apeldoorn Nijmegen Zwolle dat u in kunt huren voor elke vorm van dak vervangen. Wij beschikken over gekwalificeerde allround dakdekkers, die een brede ervaring hebben met zowel hellende als platte daken. Wanneer u wilt weten wat de kosten zijn voor uw dak vervangen, dan komen wij altijd eerst bij u kijken wat de conditie is van uw huidige dak.

Hoe gaan wij met dak vervangen te werk?

Zoals bovenstaand aangegeven maken wij eerst een afspraak op locatie met u. Eigenaar Brian Hendriks, die zelf als meewerkend voorman ook op dak te vinden is, komt naar u toe. Op basis van zijn bevindingen en uw persoonlijke wensen komt hij direct met een all-in offerte. Hierin staan niet alleen de materialen en leveringsvoorwaarden beschreven, zoals onze unieke 10 jaar garantie op materiaal en werk, maar ook de maatwerk all-in prijs. Als klant weet u dan precies wat de kosten zijn voor een dak vervangen Zwolle Nijmegen. Wij staan voor kwaliteit en transparantie.

Wel of niet akkoord met offerte dak vervangen

Wanneer u de offerte krijgt aangeboden kunt u kiezen uit twee mogelijkheden te weten:

U gaat niet akkoord met de aangeboden offerte voor dak vervangen:

Wanneer u besluit om niet in te gaan op onze offerte, dan bent u bij ons geen kosten verschuldigd. Het uitbrengen van een offerte is ons ondernemersrisico.

U gaat akkoord met de aangeboden offerte voor dak vervangen:

Wij spreken een tijdstip af wanneer de werkzaamheden in principe zullen plaatsvinden. Het afgesproken tijdstip is altijd onder voorbehoud. Als de weersomstandigheden het niet toestaan kunnen wij niet met dak vervangen starten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van dak vervangen Zwolle Nijmegen ? Raadpleeg dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte de rubriek contact

Overzicht diensten