Dakbedekking Amersfoort

Dakbedekking Amersfoort met 10 jaar garantie

U ontvangt ook 10 jaar garantie op al onze geleverde dakwerken

Op het gebied van dakbedekking Amersfoort bent u bij Hendriks Dakdekkers uit Apeldoorn in uitstekende handen. Onze gecertificeerde dakdekkers ontzorgen u voor een tiental jaren wanneer u uw dakbedekking Amersfoort door ons gerenommeerde dakdekkersbedrijf laat leggen. Al onze dakdekkers zijn allround en gecertificeerd. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van A-merk dakbedekking en materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Op zowel de dakbedekking als onze werkzaamheden ontvangt u maar liefst een garantie van 10 jaar. Dit is wat we noemen wonen zonder zorgen.

A-merk dakbedekking Amersfoort voor een marktconforme prijs

Hendriks Dak & Geveltechniek heeft er voor gekozen om uitsluitend in een afgebakend gebied haar dakdekkersdiensten aan te bieden. Hierdoor gaan er weinig improductieve reisuren verloren en kunnen wij klanten snel van dienst zijn wanneer zich een calamiteit als een lekkage voordoet. Door efficiënt te werken en zo veel als mogelijk gebruik te maken van moderne communicatie middelen kunnen we onze overhead tot een minimum beperken. Zo maken wij geen gebruik van callcenter medewerkers en hebben wij geen collega’s op kantoor zitten. Hierdoor zijn wij in staat om voor marktconforme tarieven aan onze klanten A-merk producten te leveren, die kwalitatief tot de absolute top op hun gebied horen. Dit is wat wij noemen kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Hendriks Dak & Geveltechniek biedt een breed scala diensten aan

Hendriks Dak & Geveltechniek is een allround en gecertificeerd dakdekkersbedrijf. U kunt ons niet alleen inschakelen voor het aanbrengen van dakbedekking Amersfoort, maar ook voor dakwerken in de breedste zin van het woord. Voor reparatie, onderhoud en isolatie van zowel platte als hellende daken; het plaatsen van lichtkoepels, dakramen en dakkapellen; het renoveren van schoorstenen en nokvorsten; lood- en zinkwerken; het reinigen van daken en gevels en een unieke jaarlijkse dakinspectie.

Meer informatie over het aanbrengen van dakbedekking Amersfoort?

Bent u op zoek naar een dakdekker voor het aanbrengen van dakbedekking Amersfoort? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel 055 203 24 09 of stuur een e-mail naar contact

Overzicht diensten