Dakbedekking Apeldoorn

Dakbedekking voor professioneel gebruik Apeldoorn

Bespaar nooit op de kwaliteit van uw dakbedekking

Moet voor het eerst dakbedekking Apeldoorn aangebracht worden op uw platte dak in Apeldoorn of is uw huidige dakbedekking vrijwel versleten? Bespaar dan nooit op de kwaliteit van bitumineuze- of EPDM dakbedekking. Waarom niet? Wanneer u kiest voor een B-merk dakbedekking bent u in eerste instantie qua investeringskosten ongetwijfeld iets voordeliger uit, maar daar staat tegenover dat de levensduur van de dakbedekking van uw platte dak aanmerkelijk korter zal zijn. Om deze reden werkt dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek uit Apeldoorn uitsluitend met A-merk dakbedekking die geschikt is voor professioneel gebruik. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor de regio Apeldoorn willen wij u de zekerheid kunnen bieden dat u tientallen jaren kunt wonen zonder zorgen en problemen. Niet voor niets bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op onze materialen en dakwerken.

Naar welke soort dakbedekking Apeldoorn gaat uw voorkeur?

Bitumineuze dakbedekking Apeldoorn is een sterke en betrouwbare dakbedekking. Zeker wanneer u voor een A-merk bitumineuze dakbedekking kiest kunt u bij normaal gebruik in de regio Apeldoorn hier zonder problemen 25 tot 30 jaar gebruik van maken. Dit is ook de reden, dat de meeste gezinnen hier ook automatisch voor kiezen wanneer hun huidige bitumineuze dakbedekking versleten is. Wanneer een woningeigenaar zijn/haar dak jaarlijks laat inspecteren is de kans bovendien groot, dat een nieuwe bitumineuze dakbedekking over de versleten dakbedekking gebrand kan worden. Dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Wanneer een plat dak qua omvang beperkt is kunt u ook kiezen voor EPDM dakbedekking. Een dergelijke dakbedekking Apeldoorn is gemaakt van een soort synthetisch rubber, dat uit één stuk wordt gemaakt. Als dakbedekking is het ijzersterk en gaat het een halve eeuw mee. EPDM is bestand tegen basen, ozon, uv-stralen en zuren. Bovendien hoeft EPDM dakbedekking niet gebrand te worden. Nog meer goed nieuws. Als woningeigenaar hoeft u het platte dak in principe niet schoon te maken, omdat EPDM dakbedekking voor algen en mossen geen goede voedingsbodem is. Wilt u weten welke dakbedekking voor uw platte dak het meest geschikt is? Voor een vrijblijvende maatwerk offerte komen wij graag bij u langs op een tijdstip dat u schikt. Per slot van rekening wonen wij bij u om de hoek.

Raadpleeg voor meer informatie de rubriek contact

Overzicht diensten