Dakbedekking Arnhem

Dakbedekking Arnhem – Hendriks Dak- en Geveltechniek

10 Jaar garantie op uw dakbedekking en door ons verrichte dakwerken

Wanneer u op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf voor het aanbrengen van dakbedekking Arnhem bevelen wij Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem beleefd bij u aan. Wij zijn een kleinschalig dakdekkersbedrijf, dat een breed scala aan gecertificeerde dakdekkersdiensten aanbiedt in de regio Arnhem voor zowel platte daken als hellende daken. Ons team in de regio Arnhem bestaat uit 4 allround dakdekkers die allen gecertificeerd zijn.

Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem onderscheidt zich ten opzichte van andere bedrijven in de regio Arnhem door de hoge kwaliteit van werken, de materialen die gebruikt worden en het hoge service niveau dat wij aan klanten bieden.

Hoge kwaliteit van werken

Ons betrokken team gecertificeerde dakdekkers houdt de strengste richtlijnen aan, die door fabrikanten en leveranciers wordt voorgeschreven. Hierdoor kan een door ons opgeleverd dakwerk elke toets doorstaan. Om deze reden durven wij aan elke opdrachtgever ook 10 jaar garantie aan te bieden op door ons verrichte dakwerken.

Wij gebruiken uitsluitend A-merk dakbedekking Arnhem

Goedkoop is duurkoop. Om deze reden brengen onze gecertificeerde dakdekkers uitsluitend A-merk dakbedekking Arnhem aan, waarvan we weten dat deze bij normaal gebruik een tiental jaren meegaat. Wij durven dan ook probleemloos 10 jaar garantie aan te bieden op de dakbedekking Arnhem die wij aanbrengen.

Hoog service niveau van Hendriks Dak- en Geveltechniek

Ons streven is om met elke klant een langdurige zakelijke relatie op te bouwen. Wij doen dit door elke klant centraal te stellen en 7 dagen per week bij calamiteiten een 24 – uurs service aan te bieden. Veel van onze klanten zien wij jaarlijks, omdat zij jaarlijks een dakinspectie laten uitvoeren. Uw dak wordt dan op alle relevante onderdelen gecontroleerd op slijtageplekken. Wanneer alles akkoord wordt bevonden ontvangt u van ons een inspectie rapport dat één jaar geldig is. Dit kunt u als bewijsvoering gebruiken wanneer er zich onverhoopt een lekkage voordoet. Dit vergroot de kans op schadevergoeding aanmerkelijk.

Wilt u meer informatie over dakbedekking Arnhem aanbrengen?

Bent u op zoek naar een gecertificeerde dakdekker voor het aanbrengen van dakbedekking Arnhem? Neem dan contact met ons op en bel 026 – 206 21 39 of stuur een e-mail naar contact

Overzicht diensten