Dakbedekking Duiven

Dakbedekking Duiven met 10 jaar garantie

Wij kiezen bewust voor A-merk dakbedekking voor professioneel gebruik

Toen eigenaar Brian Hendriks jaren geleden startte met dakdekkersbedrijf Hendriks Dak –en Geveltechniek Duiven heeft hij bewust gekozen om te gaan voor kwaliteit en duurzaamheid voor een marktconforme prijs. Vandaar dat zijn team gecertificeerde allround dakdekkers uitsluitend gebruik maakt van A-merk dakbedekking Duiven die geschikt is voor professioneel gebruik. Door uitsluitend voor A-merk dakbedekking Duiven te kiezen kan Hendriks Dak- en Geveltechniek een garantie aanbieden van maar liefst 10 jaar. Deze schriftelijke garantie geldt bij Hendriks Dak –en geveltechniek ook voor alle dakwerken die door zijn gecertificeerde dakdekkers zijn verzorgd. Wij willen hiermee tot uiting brengen, dat wij garant staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening en de geleverde materialen. Uitzondering op deze garantie is, wanneer er vanwege een calamiteit zoals bijvoorbeeld een ernstige storm een boom of andere zware objecten verantwoordelijk zijn voor de schade aan het dak.

A-merk dakbedekking Duiven gaat aanzienlijk langer mee

Hendriks Dak- en Geveltechniek Duiven is een kleinschalig dakdekkersbedrijf. Elke dakdekker van ons team is niet alleen gecertificeerd en allround, maar is trots op de dakwerken die hij dagelijks oplevert. Dit is het grote voordeel van werken bij een kleinschalig dakdekkersbedrijf, dat uitsluitend werkt met materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Als klant ziet u duidelijk het verschil met andere platte daken waar B-keuze dakbedekking Duiven is gebruikt. Wellicht weten uw buren het helemaal niet, dat er voor een mindere kwaliteit dakbedekking gekozen is. U zult dat in de loop der tijd bij uw buren vanzelf zien. Ook hier geldt de uitdrukking: Alle waar voor zijn geld.

Neem voor A-merk dakbedekking Duiven contact met ons op

Hendriks Dakdekkers Duiven is een gecertificeerd allround dakdekkersbedrijf, dat zeer efficiënt werkt en uitsluitend gebruik maakt van A-merk materialen zoals dakbedekking Duiven. Wij bieden een grote diversiteit aan diensten aan. U kunt op onze vakmensen voor alle dak- en gevelwerken een beroep op ons doen. Wij verwijzen u graag naar de rubriek diensten. Voor een vrijblijvende maatwerk offerte belt u tel. nummer: 026 – 206 21 39

Overzicht diensten