Dakbedekking Ede

Dakbedekking Ede die tientallen jaren meegaat

Hendriks Dak & Geveltechniek gebruikt uitsluitend A-merk materialen

Goedkoop is duurkoop. Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een dakdekker voor het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking Ede? Neem dan geen onverantwoorde risico’s en kies altijd voor een A-merk dakbedekking die bestemd is voor professioneel gebruik. U heeft dan de zekerheid dat u, bij normaal gebruik, tientallen jaren probleemloos een droog dak boven uw hoofd heeft. Dit in tegenstelling tot zogenaamde goedkopere B-merken die ook geschikt zouden zijn voor professioneel gebruik. Zeker bij dakbedekking durven wij de stelling aan, dat goedkoop na verloop van jaren duurkoop blijkt te zijn.

Kies altijd voor een gecertificeerd of erkend dakdekkersbedrijf

Dat geldt ook voor het inhuren van een dakdekkersbedrijf. Kies zeker bij een dak altijd voor een gecertificeerd of erkend dakdekkersbedrijf als Hendriks Dakdekkers. Dergelijke dakdekkersbedrijven beschikken over gecertificeerde allround dakdekkers die wekelijks een dakbedekking Ede aanbrengen. Bovendien heeft u de zekerheid, dat dit op een juiste wijze gebeurt en dat uitsluitend A-merk materialen, zoals dakbedekking Ede, gebruikt worden. Bovendien ontvangt u bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak & Geveltechniek ook nog eens een schriftelijke garantie van 10 jaar op de dakbedekking en al het dakwerk die door ons gedaan zijn.

Transparante werkwijze voor duurzaam aanbrengen dakbedekking Ede

Wanneer u ons uitnodigt om een vrijblijvende offerte uit te brengen voor een dakbedekking Ede, komen wij altijd bij u langs. Wij onderzoeken de situatie ter plaatse en kijken of er een mogelijkheid is voor dakrenovatie. Wanneer dat het geval is scheelt dit aanmerkelijk in de kosten. Ook is het van belang om te weten of u met het oog op de komende energietransitie isolatie wilt toepassen. Zeker wanneer de ruimte onder het dak een woonfunctie heeft is dat sterk aan te raden. Een warmtepomp functioneert pas goed bij woningen met het energielabel B of hoger. Wanneer dat niet het geval is zal uw woning in de naaste toekomst alsnog goed geïsoleerd moeten worden.

Zoekt u een dakdekker voor het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking Ede? Laat u dan goed informeren, want anders neemt u de verkeerde beslissing. Voor een vrijblijvende offerte zonder kosten en verplichtingen raadpleegt u de rubriek contact

Overzicht diensten