Dakbedekking Nijmegen

Dakbedekking – Hendriks Dak & Geveltechniek Nijmegen

A-merk dakbedekking die bestemd is voor professioneel gebruik

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in de regio Nijmegen dat uitsluitend werkt met dakbedekking die geschikt is voor professioneel gebruik. Neem dan beslist contact op met dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek in Nijmegen. Als hét gecertificeerde dakdekkersbedrijf in de regio Nijmegen hebben wij er bewust voor gekozen om uitsluitend met A-merk dakbedekking te werken, omdat wij dan kwaliteit en duurzaamheid kunnen garanderen. Zo ontvangt u als particulier of bedrijf maar liefst 10 jaar garantie op de A-merk dakbedekking Nijmegen die wij hebben gelegd en ook 10 jaar schriftelijke garantie op alle dak werkzaamheden die hiervoor nodig waren.

Kiest u voor een bitumineuze of EPDM dakbedekking?

Bij Hendriks Dak & Geveltechniek Nijmegen kunt u in principe voor elke dakbedekking kiezen. Een eis, die wij aan de dakbedekking Nijmegen stellen is, dat topkwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd kunnen worden. Als gecertificeerd dakdekker Nijmegen bieden wij namelijk 10 jaar garantie op de dakbedekking en dakwerken aan. Daarom bieden wij slechts 2 soorten A-merk dakbedekking voor platte daken in Nijmegen aan te weten: de traditionele bitumineuze dakbedekking en EPDM dakbedekking. Het meest populair bij onze klanten in de regio Nijmegen is nog steeds de bitumineuze dakbedekking. Deze sterke dakbedekking gaat bij normaal gebruik tenminste 25 tot 30 jaar mee. De EPDM dakbedekking wint wel in populariteit. Vooral bij erkers en uitbouwen wordt voor deze dakbedekking gekozen, omdat algen en mossen op EPDM dakbedekking vrijwel niet groeien. Daarnaast beweren de fabrikanten van EPDM, dat deze dakbedekking een halve eeuw meegaat. De toekomst zal het leren.

Heeft u een nieuwe dakbedekking Nijmegen nodig?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor A-merk dakbedekking bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel telefoonnummer 024 – 202 26 69. Voor een vrijblijvende maatwerk offerte komen wij namelijk altijd bij u langs op een tijdstip dat u schikt. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact

Overzicht diensten