Dakbedekking Nijmegen

Dakbedekking Nijmegen duurzaam laten aanbrengen?

Bij Hendriks Dak & Geveltechniek heeft u een brede keuze

Hendriks Dak & Geveltechniek is een allround dakdekkersbedrijf, dat haar diensten aanbiedt in de regio Nijmegen. Wanneer uw bitumen dakbedekking Nijmegen er aan toe is om vervangen te worden, is het verstandig om de huidige mogelijkheden naast elkaar te zetten. Zeker met het oog op de naaste toekomst.

 • Isolatie:
  • Wel / niet isoleren
 • Soorten dakbedekking:
  • Bitumen
  • Kunststof
  • EPDM
  • Groen dak

Het milieu zal de komende decennia in alle landen centraal komen te staan. Ingrijpende en verregaande maatregelen staan voor de deur. Isolatie zal een belangrijke rol gaan spelen, omdat overheden verspilling van energie zo veel als mogelijk willen voorkomen. Goed geïsoleerde woningen en ruimtes zullen hiervoor ‘beloond’ worden in de vorm van belasting of subsidie voordelen. Dit is de eerste overweging die u zult moeten maken.

Naar welke soort dakbedekking Nijmegen gaat uw voorkeur uit?

Wanneer uw huidige dakbedekking Nijmegen meer dan 20 jaar oud is, heeft men meestal gebruik gemaakt van bitumen. Daar is op zichzelf niets mis mee. Bitumen dakbedekking is sterk en gaat, wanneer u het periodiek laat schoonmaken, 20 tot 30 jaar mee. Bovendien is bitumen dakbedekking nog steeds het voordeligst. 2 Andere mogelijkheden die de dakdekkers van Hendriks Dak & Geveltechniek u kunnen aanbieden zijn kunststof en EPDM dakbedekking. Een kunststof dakbedekking is meestal gemaakt van PVC en ligt qua prijsstelling 20% hoger. Een EPDM dakbedekking is gemaakt van rubber en wordt op maat gemaakt. De levensduur van een dergelijke dakbedekking ligt rond de 40 jaar. Tenslotte kunt u ook kiezen voor een groen dak. Dit wordt bij voorkeur gelegd over een EPDM dakbedekking. De levensduur van een groen dak bedraagt 60 jaar. Al deze dakbedekkingen kunnen de allround dakdekkers van Hendriks Dak & Geveltechniek voor u verzorgen.

Welke dakbedekking Nijmegen is voor u het meest aantrekkelijk?

Welke dakbedekking Nijmegen voor u het meest aantrekkelijk is hangt af van de ruimte waarop deze geplaatst moet worden. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend informatief gesprek op locatie. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact 

Overzicht diensten