Dakbedekking Wageningen

Dakbedekking Wageningen – Hendriks Dak- en Geveltechniek

U ontvangt 10 Jaar garantie op dakbedekking en dakwerken

Voor het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking Wageningen bent u bij dakdekker Hendriks Dak & Geveltechniek aan het juiste adres. Niet alleen maken onze gecertificeerde dakdekkers gebruik van A-merk dakbedekking die geschikt is voor professioneel gebruik. Bij dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek ontvangt u bovendien 10 jaar garantie op de door ons gelegde dakbedekking en op al onze dakwerken. Wij willen graag dat u vele jaren zonder zorgen kunt genieten van uw woning. Niet voor niets is onze slogan: Hendriks Dak & Geveltechniek excellent in dakwerk.

Dakbedekking Wageningen renoveren of vernieuwen

Ons uitgangspunt is om aan klanten een zo voordelig mogelijke duurzame oplossing te bieden. Wanneer het een bestaand dak betreft waarvan de dakbedekking versleten is, kijken we eerst of er een mogelijkheid bestaat om dakrenovatie toe te passen. Dit houdt in, dat over de bestaande dakbedekking Wageningen een nieuwe dakbedekking wordt aangebracht. Dit kan alleen wanneer het dakbeschot nog in goede staat verkeerd, anders ontstaan binnen enkele jaren problemen in de vorm van houtrot. Moet een deel van het dakbeschot vervangen worden, dan moet de bestaande dakbedekking in zijn geheel verwijderd worden. De kosten voor een nieuwe dakbedekking Wageningenvallen dan hoger uit.

Hendriks Dak & Geveltechniek is een allround dakdekkersbedrijf

Wanneer u klant wordt bij Hendriks Dak & Geveltechniek, dan kunnen wij u op het gebied van het onderhoud van daken en gevels volledig ontzorgen. Zo kunt u in aanmerking komen van een uniek dakinspectie certificaat en bij calamiteiten met voorrang gebruik maken van onze 24/7 servicedienst. Kortom maak van uw dak(en) en gevels onze zorg.

Nieuwe dakbedekking in Wageningen nodig?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende en transparante all-in offerte zonder verrassingen achteraf voor het leggen van een nieuwe dakbedekking Wageningen. Raadpleeg voor onze contactgegevens de rubriek contact

Overzicht diensten