Dakbedekking Zwolle

Dakbedekking Zwolle met 10 jaar schriftelijke garantie

Bij dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Geveltechniek Zwolle

Neem geen enkel risico met de kwaliteit van uw dakbedekking Zwolle, want een goed dak is het behoud van elke woning of bedrijfspand. Wanneer u in de regio Zwolle woont kies dan altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak- en Geveltechniek dat uitsluitend werkt met A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. U heeft dan de zekerheid, dat uw dak bij normaal gebruik zonder problemen tientallen jaren meegaat. Het dak wordt namelijk door gecertificeerde dakdekkers gelegd en het materiaal dat gebruikt wordt is van topkwaliteit. Om dit te onderstrepen en onaangename verrassingen achteraf te voorkomen ontvangt u van ons een schriftelijke garantie van maar liefst 10 jaar op de door ons gebruikte dakbedekking Zwolle en het dakwerk. Wij noemen dat wonen zonder zorgen.

Verschil A-merk versus B-merk dakbedekking Zwolle

De prijsverschillen per vierkante meter dakbedekking Zwolle zijn voor een belangrijk deel te verklaren in het materiaal dat men gebruikt. Zeker wanneer u als particulier of bedrijf geen ervaring heeft met dakbedekking is de kans groot, dat u voor een B-merk dakbedekking Zwolle kiest. Echter juist hier geldt goedkoop is duurkoop. De kans is groot dat uw ‘goedkope’ B-merk dakbedekking Zwolle amper 10 jaar zonder problemen meegaat. Dit in tegenstelling tot een A-merk dakbedekking die wordt gebruikt door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Zwolle als Hendriks Dak en Geveltechniek. Bij normaal gebruik gaat een professioneel aangebrachte dakbedekking 25 tot 30 jaar mee. Wat neerkomt op tenminste twee keer zolang dan bij een B-merk dakbedekking.

Hendriks Dak en Geveltechniek is een allround dakdekkersbedrijf

Niet alleen is Hendriks Dak en Geveltechniek een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Zwolle. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf dat u kunt inschakelen voor alle vormen van onderhoud en reparatie van zowel hellende- als platte daken. Voor u als klant betekent dit, dat u ons kunt inschakelen voor alle dakwerken. Dus ook voor het plaatsen van dakramen en lichtkoepels, alle lood- en zinkwerken, isoleren, het plaatsen van nokvorsten en het uitvoeren van een dakinspectie met een certificaat dat één jaar geldig is.

Wilt u weten wat het laten leggen van een nieuwe dakbedekking Zwolle u kost? Maak dan voor een maatwerk offerte een afspraak via de rubriek contact 

Overzicht diensten