Dakdekker Amersfoort

Dakdekker Amersfoort met hart voor het ambacht

Allround dakdekkers hellende daken en platte daken Amersfoort

Hendriks Dak & Geveltechniek is een kleinschalig dakdekkersbedrijf dat haar diensten aanbiedt in de regio. Elke dakdekker van ons team is allround en zeer ervaren op het gebied van hellende daken en platte daken. U kunt ons dan ook inschakelen voor alle voorkomende dakdekkerswerkzaamheden in Amersfoort en omgeving. Denk hierbij aan dakreparatie, dakrenovatie, dak restauratie, lichtkoepel plaatsen, dakkapel plaatsen of het leggen van een nieuw dak. Maar ook voor lood- en zinkwerken en het repareren of vernieuwen van dakgoten bent u bij de dakdekker Amersfoort aan het juiste adres.

Ons team bestaat uit betrokken en vakbekwame dakdekkers

Eigenaar Brain Hendriks is trots op zijn team collega’s. Net als hij, is elke dakdekker Amersfoort er trots op wanneer er naar volle tevredenheid van een opdrachtgever een klus geklaard is. Daar doen we het voor en dat is ook het aantrekkelijke van ons mooie ambacht. Helaas kan dat niet altijd gezegd worden van concullega’s, wanneer onze hulp wordt ingeschakeld om bijvoorbeeld een lekkage op te lossen. We treffen soms situaties op daken aan, die op zijn minst als ondeugdelijk omschreven kunnen worden. Navraag leert dat de dakdekker, die de klus gedaan heeft, een klusjesman was of een handige doe-het-zelver. In de praktijk blijkt, dat een opdrachtgever duurder uit is omdat geen professionele materialen zijn gebruikt.

Kies altijd voor een gecertificeerde dakdekker Amersfoort

Neem geen enkel risico met de dak bekleding en/of dakpannen van uw dak en laat de werkzaamheden door een gecertificeerde dakdekker als Hendriks Dak & Geveltechniek verzorgen. Niet alleen heeft u dan de zekerheid, dat de dakdekker Amersfoort uw dak duurzaam repareert en/of op de juiste wijze een nieuwe dakbedekking aanbrengt. Bij een gecertificeerde dakdekker Amersfoort als Hendriks Dak & Geveltechniek ontvangt u een garantie van 10 jaar op de dakbedekking en de werkzaamheden die door ons verricht zijn.

Heeft u op korte termijn of direct een dakdekker Amersfoort nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op en raadpleeg contact

Overzicht diensten