Dakdekker Apeldoorn

Dakdekker uit eigen regio biedt alleen maar voordelen

Ook bij calamiteiten staan wij als dakdekker 24/7 voor u klaar

Wanneer u woonachtig bent in de regio Apeldoorn en jaarlijks een dakinspectie laat uitvoeren door ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf uit Apeldoorn, dan bent u het hele jaar verzekerd van een optimale service. U kunt dan bij calamiteiten 24/7 een beroep op ons doen en u wordt als vaste klant door ons dakdekkersbedrijf Apeldoorn met voorrang geholpen. Bovendien kunt u in geval van schade, zoals een daklekkage, vrijwel altijd een beroep op uw verzekering doen. Wanneer u door een gecertificeerde dakdekker Apeldoorn van ons dakdekkersbedrijf jaarlijks een dakinspectie laat verzorgen ontvangt u van hem een dakinspectie certificaat. Dit is bij een calamiteit als een lekkage geen garantie dat de schade vergoed wordt, maar wel een bewijs dat u er alles aan gedaan heeft om uw dak in goede staat te houden.

Inwoners van Apeldoorn worden extra snel geholpen

Eigenaar Brian Hendriks woont zelf in Apeldoorn. Bij een calamiteit als een ernstige lekkage wordt u als klant snel door hem geholpen. Er gaat weinig tot geen improductieve reistijd verloren. Voordat u het weet, staat hij bij u voor de deur. (Voorwaarde is wel, dat de weersomstandigheden het toestaan). Is dat niet het geval, dan zal getracht worden om de schade door het nemen van noodmaatregelen zoveel mogelijk te beperken. Zodra het weer het toestaat wordt de schade duurzaam gerepareerd. Wie voor dakdekker Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn kiest, gaat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken uitsluitend met ervaren gecertificeerde dakdekkers en A-merk materiaal dat geschikt is voor professioneel gebruik. Dat stelt ons in staat om een schriftelijke garantie aan te kunnen bieden van maar liefst 10 jaar op materiaal en alle dakwerken die wij hiervoor hebben moeten verrichten.

Gecertificeerde dakdekker Apeldoorn werkt met all-in prijzen

Niet alleen is een gecertificeerde dakdekker Apeldoorn een waarborg voor kwaliteit van werken. Ook geldt dat voor de tarieven die wij aanbieden. Voordat wij een opdracht gaan uitvoeren ontvangt u van ons een schriftelijke offerte. Hierin staat een all-in prijs vermeld. Dit houdt in dat alle werkzaamheden inclusief materiaalkosten voor het all-in bedrag worden uitgevoerd. Als klant weet u dan precies waar u aan toe bent.

Heeft u direct of op korte termijn een gecertificeerde dakdekker Apeldoorn nodig? Neem dan voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact

Overzicht diensten