Dakdekker Apeldoorn

Dakdekker Apeldoorn uit uw eigen woonplaats

Een lokale dakdekker Apeldoorn biedt groot aantal voordelen

Wanneer u als bedrijf, particulier of vereniging in de gemeente Apeldoorn op zoek bent naar een dakdekker Apeldoorn dan bevelen wij ons dakdekkersbedrijf beleefd bij u aan. Waarom? Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn is een kleinschalig dakdekkersbedrijf dat gevestigd is in Apeldoorn. Naast persoonlijk contact staan kwaliteit, service en vakmanschap bij eigenaar Brian Hendriks centraal. Door op een innovatieve wijze gebruik te maken van communicatie middelen in combinatie met slimme software is Hendriks Dak & Geveltechniek in staat om efficiënt en kostenbesparend te werken. Zo maken wij geen gebruik van een callcenter, maar wordt u rechtstreeks in contact gebracht met een van onze dakdekkers. Hij zal uw vragen kunnen beantwoorden, dan wel direct een vrijblijvende afspraak met u kunnen inplannen.

Voordelen van een lokale dakdekker Apeldoorn

Wanneer u als opdrachtgever kiest voor een lokale dakdekker Apeldoorn heeft u niet te maken met hoge reiskosten die doorberekend worden in de offerte prijs. Als u bijvoorbeeld kiest voor een dakdekker uit Den Bosch, zal de improductieve reistijd doorberekend worden in de offerte prijs. Bij calamiteiten als stormschade, daklekkage als gevolg van een omgewaaide boom, woont een lokale dakdekker Apeldoorn als het ware bij u om de hoek. Het hoeft geen uitleg, dat u bij een calamiteit sneller geholpen wordt dan wanneer men een uur moet rijden. Bovendien speelt de bedrijfsnaam bij een lokaal bedrijf een belangrijke rol. Wanneer een dakdekker goed werk levert zal hij optimaal kunnen profiteren van mond-tot-mond reclame. Wij zijn er dan ook trots op, dat wij hierdoor veel nieuwe klanten hebben mogen begroeten.

Diensten Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn

Wanneer u op zoek bent naar een dakdekker Apeldoorn, dan kunnen wij een breed scala aan diensten aanbieden. Onderstaand vindt u een overzicht.

  • Dak inspectie
  • Dak isoleren
  • Gevelreiniging
  • Verhelpen daklekkage
  • Lood- en zinkwerk
  • Nokvorst renovatie
  • Hellende daken reparatie, renovatie, vernieuwen
  • Platte daken reparatie, renovatie, vernieuwen
  • Dakbedekking
  • Schoorsteen renovatie

Bovenstaand overzicht is niet compleet. Heeft u een vraag aangaande uw dak of gevel in de ruimste zin van het woord? Neem dan altijd even contact met de dakdekker Apeldoorn op en raadpleeg voor het juiste telefoonnummer de rubriek contact

Overzicht diensten