Dakdekker Arnhem

Dakdekker Arnhem van Hendriks Dak & Geveltechniek

Onbezorgd wonen dankzij vakmanschap en ouderwetse service

Bent u op zoek naar een allround dakdekker Arnhem die, afhankelijk van de hulpvraag, u direct of op korte termijn kan helpen? Neem dan beslist contact op met Hendriks Dak & Geveltechniek. Ons kleinschalig dakdekkersbedrijf kan u de volgende diensten aanbieden:

  • Dak inspectie
  • Dak isoleren
  • Dakbedekking
  • Gevelreiniging
  • Lood- en zinkwerk
  • Nokvorst renovatie
  • Renovatie, reparatie, vernieuwen hellende- en platte daken
  • Schoorsteen renovatie

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt krijgt u geen callcenter medewerker aan de lijn. Bij Hendriks Dak & Geveltechniek houden wij van korte lijnen en persoonlijk contact. U wordt rechtstreeks doorverbonden met eigenaar Hendriks, die zelf ook nog dagelijks actief is als dakdekker Arnhem. Op basis van uw informatie wordt in overleg met u direct een afspraak gemaakt. In geval van een calamiteit krijgt uw hulpvraag een hoge prioriteit, want een ernstige lekkage moet snel worden opgelost.

Uitsluitend allround dakdekkers en professionele materialen

Hendriks Dak & Geveltechiek - Dakdekker Arnhem

Wij hebben er voor gekozen om uitsluitend te werken met ervaren allround dakdekkers en professionele materialen. Bij Hendriks Dak & Geveltechniek gaan wij voor het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten. Onze overtuiging is, dat je dit als dakdekker Arnhem alleen kunt bereiken door het leveren van kwaliteit, service en vakmanschap. Bovendien blijkt in de praktijk dat dit niet duurder hoeft te zijn. Zeker wanneer je als bedrijf op een optimale wijze gebruik maakt van slimme software pakketten in combinatie met communicatie middelen. Op al onze dakwerken bieden wij dan ook een garantie van 5 jaar aan die op kan lopen tot 10 jaar. Dit hangt voor een belangrijk deel af van de garantie die fabrikanten bij normaal gebruik op hun materiaal geven.

Afspraak maken met onze dakdekker Arnhem

Neem voor een afspraak met onze dakdekker Arnhem of informatie over uw dak- of gevel contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact

Overzicht diensten