Dakdekker Deventer

Dakdekker Deventer met spoed nodig?

De dakdekker van Hendriks Dak & Geveltechniek is binnen 2 uur bij u

Heeft u met spoed een dakdekker Deventer nodig, omdat u last heeft van een ernstige lekkage of andere calamiteit die veroorzaakt wordt door uw dak? Aarzel dan niet en bel ongeacht het tijdstip de spoedlijn van dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek. Onze ervaren dakdekker komt dan snel naar u toe om te kijken of hij tijdelijk de lekkage kan stoppen dan wel het probleem met dak kan oplossen. Wanneer dat gelukt is zal hij zodra de weersomstandigheden het toelaten een duurzame reparatie verrichten.

Waarom de schade tot een minimum beperken?

Waarom is het zo belangrijk dat u zo snel mogelijk een lekkage of schade aan uw dak door een dakdekker Deventer laat verhelpen? Zeker wanneer de schade niet het directe gevolg is van een storm of ander incident, zullen de meeste verzekeraars niet tot het vergoeden van de schade overgaan. Men zal in vrijwel alle situaties achterstallig onderhoud als reden opgeven, want een goed onderhouden dak zal nooit spontaan gaan lekken. Hier is overigens uitvoerige jurisprudentie over.

Wanneer is er grote kans op schadevergoeding door een verzekeraar?

Hendriks Dak & Geveltechiek - Dakdekker Deventer

Men wordt als woningeigenaar alleen in het gelijk gesteld, wanneer u kan aantonen dat u er alles aan heeft gedaan het dak in topconditie te houden. Dat kunt u doen door jaarlijks een dak inspectie uit te laten voeren door een bedrijf als Hendriks Dak & Geveltechniek. Tijdens een dak inspectie wordt uw dak in zijn totaliteit door een ervaren dakdekker Deventer visueel gecontroleerd. Er wordt niet alleen gekeken naar de kwaliteit van uw dak bekleding, maar ook naar uw schoorsteen, nokvorsten, dakgoten en loodslabben. Wanneer er geen bijzonderheden worden geconstateerd mag u er op vertrouwen dat u bij normaal gebruik onbezorgd kunt wonen. Tevens ontvangt u een certificaat dat voor 1 jaar geldig is.

Hendriks Dak & Geveltechniek biedt een breed aantal diensten aan

Ons bedrijf kunt u inhuren voor een breed scala aan diensten in de regio Apeldoorn, Nijmegen, Arnhem, Zwolle. Voor het complete overzicht woonplaatsen zie rubriek regio’s. Deze diensten zijn: dak inspectie; dak isoleren; dakbedekking; gevelreiniging; lood- en zinkwerk; nokvorst renovatie; renovatie, reparatie, vernieuwen hellende- en platte daken en schoorsteen renovatie.

Voor het maken van een afspraak met onze dakdekker Deventer of informatie over uw dak- of gevel? Neem dan telefonisch contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact

Overzicht diensten