Dakdekker Ede

Dakdekker Ede voor ambachtelijk dakwerk

U kunt bij calamiteiten 7 dagen per week een beroep op ons doen

Hendriks Dak & Geveltechniek is een kleinschalig dakdekkersbedrijf dat ambachtelijke werk levert voor een marktconforme prijs. Als regionale dakdekker Ede streven wij er naar om met al onze klanten een langdurige relatie op te bouwen. Wij doen dit door het leveren van top kwaliteit en onze afspraken na te komen. Zo maakt elke ervaren en gecertificeerde dakdekker Ede van Hendriks Dak & Geveltechniek uitsluitend gebruik van materialen en gereedschappen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Daarnaast geldt bij ons afspraak is afspraak. Wanneer u van ons een offerte heeft ontvangen is deze transparant en wordt een dakwerk of gevelwerk voor de prijs zoals vermeld uitgevoerd. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Door deze ‘ouderwetse’ manier van werken mogen wij, dankzij mond-tot-mond reclame, steeds meer klanten in de regio Ede verwelkomen.

Werkzaamheden waarvoor u onze dakdekker Ede kunt inschakelen

Ons dakdekkersbedrijf Ede is een allround en gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Ambachtelijk dakwerk combineren wij met de nieuwste technieken en innovaties die er op het gebied van dakwerken en gevelwerken zijn. U kunt ons inschakelen voor alle denkbare werkzaamheden die er op een dak kunnen plaatsvinden. Denk hier aan het repareren, renoveren, vernieuwen en isoleren van hellende- en platte daken. Maar ook lood- en zinkwerken, het plaatsen van een lichtkoepel, dakkapel, dakramen, het repareren van nokvorsten, herstellen van schoorstenen en het schoonmaken van daken. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd om op een milieuvriendelijke wijze de gevels van uw woning of bedrijfspand te reinigen. Wanneer onze ambachtslieden, zowel uw dak als gevels hebben schoongemaakt ziet uw woning er weer als nieuw uit!

Vrijblijvende afspraak maken voor een maatwerk offerte

Heeft u met spoed een dakdekker Ede nodig dan kunt u ons 7 dagen per week bellen. Wilt u meer informatie of een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en raadpleeg voor het telefoonnummer in uw regio de rubriek contact

Overzicht diensten