Dakdekker Grave

Dakdekker Grave nodig? Bel: 024 – 202 26 69

Hendriks Dak & Geveltechniek excellent in al uw dakwerk

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een dakdekker Grave? Kies dan altijd voor een dakdekker Grave die gecertificeerd is én uit uw eigen regio komt. Dit voorkomt in geval van calamiteiten onnodig lange en vooral kostbare aanrijtijden, want de improductieve reisuren krijgt u gegarandeerd doorberekend. Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek Nijmegen biedt vanuit haar kantoor in Nijmegen gecertificeerde dakdekkersdiensten aan in Grave.

Dit is de reden, dat u met grote regelmaat een van onze busjes in Grave en omgeving ziet rijden. Als gecertificeerd dakdekker Grave leveren wij niet alleen excellent dakwerk voor een aantrekkelijke prijs, maar kiezen wij bewust ook voor hoogkwalitatieve A-merk materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Dit stelt ons in staat om vrijwel altijd 10 jaar schriftelijke garantie aan te bieden op de door ons gebruikte materialen en alle door ons verrichte dakwerken. Dat is het voordeel van een gecertificeerd dakdekkersbedrijf.

De allround dakdekker Grave die met u meedenkt

Ons uitgangspunt is om met al onze klanten een langdurige relatie op te bouwen. Om deze reden kijken we wat voor u de beste en financieel gezien de meest aantrekkelijke oplossing is. Stel u krijgt als inwoner van Grave onverwacht te maken met een lekkage in uw platte dak. Dan is het belangrijk dat u snel geholpen wordt door onze dakdekker Grave, want in vrijwel alle situaties wordt de directe- en indirecte schade van een lekkage niet gedekt door uw verzekering. In dit soort situaties kunt u de servicedienst van de dakdekker Grave 24/7 bellen.

Wij komen dan met spoed naar u toe om de lekkage te repareren. Is dat niet het geval, dan zullen wij een noodreparatie uitvoeren en zodra de weersomstandigheden het toelaten een reparatie uitvoeren. Blijkt dat uw dak dermate versleten is, dat een reparatie niet zinvol is. Dan zullen wij direct voor u onderzoeken of dakrenovatie nog mogelijk is of dat uw dak in zijn geheel vernieuwd dient te worden. Als renovatie mogelijk is scheelt dat aanzienlijk in de kosten.

Uniek dakinspectie certificaat bij onze dakdekker Grave

Om te voorkomen dat u onverwacht geconfronteerd wordt met een lekkage adviseren wij u om jaarlijks door de dakdekker Grave uw dak te laten inspecteren. Hij inspecteert uw hele dak op kwetsbare onderdelen. Wanneer hij uw dak heeft gecontroleerd en goed heeft bevonden ontvangt u een certificaat dat 1 jaar geldig is. Mocht u onverhoopt als gevolg van een calamiteit toch een lekkage krijgen, dan heeft u een certificaat waarmee u aan kunt tonen dat u er alles aan gedaan heeft om uw dak in topconditie te houden. Dat is namelijk het verwijt, dat veel verzekeringen opvoeren waarom u niet in aanmerking komt voor vergoeding van de direct- en indirecte schade.

Overzicht diensten