Dakdekker Leusden

Dakdekker Leusden – Hendriks Dak & Geveltechniek

Allround en gecertificeerd dakdekker voor platte en hellende daken

Bent u op zoek naar een dakdekker Leusden die u direct of snel van dienst kan zijn? Neem dan beslist contact met gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek. Wij houden voor reparatie & onderhoud werkzaamheden altijd enkele allround dakdekkers beschikbaar die (nieuwe) klanten snel kunnen helpen.

Neem bij spoed altijd telefonisch contact met onze dakdekker Leusden op

Wij adviseren u om altijd telefonisch contact met ons op te nemen wanneer u direct of snel een allround dakdekker Leusden nodig heeft. Bel in dit soort situaties altijd telefoonnummer: 06 – 21 62 50 71. U krijgt dan rechtstreeks dakdekker Brian Hendriks aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag zal hij direct een afspraak met u maken en/of krijgt uw hulpvraag de hoogste prioriteit. Daarna gaan wij als volgt te werk.

Werkwijze dakdekkers Leusden van Hendriks Dak & Geveltechniek

Zodra onze allround dakdekker Leusden bij u aankomt, gaat hij eerst kijken en in kaart brengen wat de oorzaak is van het probleem. Wanneer dat duidelijk is, zal hij dat aan u vertellen en met behulp van foto’s laten zien. In de meeste situaties ontvangt u dan direct een schriftelijke all-in offerte van ons. Hierin zijn alle kosten opgenomen waarvoor onze gecertificeerde dakdekker het probleem voor u duurzaam kan verhelpen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf in de vorm van achtergestelde kosten.

Wanneer de weersomstandigheden het toestaan gaan wij na uw akkoord aan het werk. Indien dit niet mogelijk is, zal onze ervaren dakdekker Leusden proberen, om via noodmaatregelen, de schade tot een minimum te beperken. Dat is belangrijk, want schade die het gevolg is van een lekkage wordt door veel verzekeringsmaatschappijen namelijk niet vergoed. Wanneer u de schade meldt zal u in vrijwel alle gevallen achterstallig onderhoud verweten worden. De bewijslast ligt dan bij u om aan te tonen dat u er alles aan gedaan heeft. Een dakinspectie certificaat maakt uw positie een stuk sterker.

Snel of met spoed een dakdekker Leusden nodig? Bel: 06 – 21 62 50 71

Overzicht diensten