Dakdekker Nijmegen

Dakdekker nodig? Bel Hendriks Dak & Geveltechniek Nijmegen

Hét gecertificeerde dakdekkersbedrijf voor de regio Nijmegen

Heeft u met spoed of op korte termijn een dakdekker Nijmegen nodig? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek in Nijmegen. Ons allround gecertificeerde dakdekkersbedrijf uit Nijmegen biedt allround dakdekkersdiensten aan in de regio Nijmegen. Binnen het verzorgingsgebied van onze vestiging Nijmegen vallen alle plaatsen die ruwweg binnen een cirkel van 15 kilometer rondom Nijmegen liggen. Enkele voorbeelden zijn plaatsen zoals: Elst, Beuningen, Wijchen en Groesbeek. Dakdekker Hendriks Dak & Geveltechniek Nijmegen richt zich in het bijzonder op renovatie, reparatie en onderhoudswerkzaamheden. Dit neemt niet weg, dat wij vanzelfsprekend ook nieuwe daken leggen. Door dakdekkersdiensten aan te bieden binnen een afgebakend gebied kunnen wij meestal dezelfde dag al bij u langskomen. Hoe gaan wij te werk?

Unieke werkwijze dakdekker Nijmegen

Wanneer u ons met een hulpvraag benadert krijgt u meestal eigenaar Brian Hendriks aan de lijn. Omdat wij gebruik maken van innovatieve communicatiemiddelen hoeven wij geen callcenter of kantoorpersoneel in te huren. Dat werkt kostenverlagend. Op basis van uw hulpvraag wordt in overleg met u direct een afspraak gemaakt. U weet dus direct wanneer een dakdekker Nijmegen van Hendriks Dak & Geveltechniek bij u langskomt. Wanneer uw hulpvraag een calamiteit is krijgt deze de hoogste prioriteit, zodat een probleem met spoed kan worden aangepakt. Werkwijze voor hulpvragen met een spoedeisend karakter is als volgt:

Onze gecertificeerde dakdekker vraagt eerst aan u wat het actuele probleem is. Wanneer hij/zij u dit heeft laten zien gaat hij op dak kijken. Wanneer hij in kaart heeft gebracht wat de oorzaak is ontvangt u van hem een schriftelijke all-in offerte. Wanneer u hiermee akkoord bent gaat hij direct voor u aan de slag. Wilt u niet op de offerte ingaan, dan bent u ons geen voorrijkosten verschuldigd en gaat hij naar de volgende klant.

Betreft het een offerte voor een nieuwe dakbedekking? Dan gaat onze dakdekker Nijmegen kijken of een nieuwe dakbedekking mogelijk is op basis van dakrenovatie. Is dat mogelijk dan scheelt dat aanmerkelijk in de kosten. U ontvangt direct een schriftelijke maatwerkofferte met daarin een all-in prijs. Wilt u bijvoorbeeld een andere dakbedekking zoals EPDM op uw versleten dak geplaatst zien, dan ontvangt u binnen 2 dagen een maatwerk offerte met een all-in prijs. Wij houden van transparantie en geen onaangename verrassingen achteraf.

Op zoek naar een gecertificeerd dakdekker in de regio Nijmegen?

Schakel de hulp van een dakdekker Hendriks Dak & Geveltechniek in en raadpleeg contact

Overzicht diensten