Dakdekker Nijmegen

Dakdekker Nijmegen met verstand van daken

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek weet raad.

Voor elke dakdekker Nijmegen van Hendriks Dak & Geveltechniek bestaan op het gebied van platte- en hellende daken geen geheimen. Elke dakdekker is namelijk vakbekwaam en heeft vele jaren ervaring opgebouwd. Wanneer u als particulier of bedrijf in Nijmegen op zoek gaat naar een dakdekker Nijmegen bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Of het nu gaat om een spoedreparatie, het isoleren van een bestaand dak, het renoveren van een dak, schoorsteen renovatie, het repareren / aansmeren van nokvorsten of het repareren / vernieuwen van dakgoten. Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek is wat u noemt een allround dakdekker Nijmegen.

Hendriks Dak & Geveltechniek brengt uw gevels weer in conditie

Niet alleen is Hendriks Dak & Geveltechniek een allround dakdekker Nijmegen. In de loop der jaren zijn wij ons op verzoek van opdrachtgevers ook gaan specialiseren in het reinigen en impregneren van gevels. Wanneer onze dakdekkers een dak hadden vernieuwd kregen zij steeds vragen of wij ook bedrijven kenden die professioneel gevels deden reinigen. Een prachtig nieuw dak en gevels met een grauwsluier matchen niet met elkaar. Vandaar dat wij ons ook zijn gaan specialiseren in geveltechniek en in het bijzonder gevelreiniging. Uw woning wordt het stralend middelpunt van uw straat wanneer onze vakmensen zowel het dak van uw woning als de gevels duurzaam hebben gereinigd en geïmpregneerd.

Servicedienst dakdekker Nijmegen is 7 dagen per week bereikbaar

Hendriks Dak & Geveltechiek - Dakdekker Nijmegen

U kunt bij calamiteiten 7 dagen per week een beroep doen op de servicedienst van Hendriks Dak & Geveltechniek, want lekkages houden geen rekening met het weekend. En zeker bij een heftige lekkage is het belangrijk dat onze dakdekker Nijmegen snel bij u langs komt, want zo blijft de gevolgschade tot een minimum beperkt. Waarom? Veel verzekeringen keren geen schade uit bij dak lekkages, omdat zij zich beroepen op achterstallig onderhoud. Wij maken dit helaas vaak mee. De enige oplossing om dit te voorkomen is, dat u jaarlijks een dak inspectie door een dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak & Geveltechniek laat uitvoeren.

Wilt u een afspraak maken met onze dakdekker Nijmegen of informatie over uw dak- of gevel? Neem dan telefonisch contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact

Overzicht diensten