Dakdekker Soest

Dakdekker Soest met 24 uurs service bij calamiteiten

Gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, renovatie en isolatie daken

Bent u op zoek naar een gecertificeerde dakdekker Soest die u snel kan helpen? Neem dan beslist contact op met dakdekkersbedrijf Hendriks Dak- en Geveltechniek. Onze dakdekker Soest is zowel gespecialiseerd in platte als hellende daken. Wanneer u ons dakdekkersbedrijf Soest telefonisch benadert, dan krijgt u eigenaar Brian Hendriks rechtstreeks aan de lijn. Wij werken bewust niet met een callcenter. Op basis van uw hulpvraag wordt direct een afspraak gemaakt op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Mocht uit uw hulpvraag naar voren komen dat er sprake is van een calamiteit, dan is het niet uitgesloten dat u zelfs direct door een van onze gecertificeerde allround dakdekkers geholpen wordt. Zeker bij een calamiteit, als bijvoorbeeld een lekkage, is het van groot belang dat de oorzaak zo snel mogelijk wordt gevonden en opgelost. Voorwaarde is wel dat de weersomstandigheden het toestaan. Is dat laatste niet het geval, dan zal onze dakdekker Soest noodmaatregelen nemen om zoveel mogelijk gevolgschade te voorkomen.

Transparante werkwijze dakdekker Soest

Wanneer u de dakdekker Soest van Hendriks Dak & Geveltechniek inschakelt garanderen wij u een hoge kwaliteit van werken. Elke dakdekker Soest van ons dakdekkersbedrijf is allround en gecertificeerd. Dat moet ook wel, want wij zijn een kleinschalig bedrijf waar geen ruimte is voor dure ‘specialisten’. Wanneer u ons benadert voor onderhoud, reparatie, renovatie, isoleren of het schoonmaken van uw dakpannen en/of gevels komen we eerst op locatie kijken wat de actuele stand van zaken is.

Pas wanneer onze dakdekker Soest in kaart heeft kunnen brengen wat het probleem is, dan wel welke verbetering u aan wilt laten brengen ontvangt u van ons een offerte. Hierin zijn alle kosten inbegrepen. Dus geen verrassingen achteraf. Wanneer u hiermee akkoord bent gaan wij voor u aan de slag of plannen we de dakwerken die plaats moeten vinden voor u in. Zo weet u precies wat de kosten zijn en wanneer begonnen wordt met het dakwerk. Bij Hendriks Dak & Geveltechniek werken wij uitsluitend met materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Bovendien ontvangt u zowel op het materiaal als onze werkzaamheden een garantie die op kan lopen tot 10 jaar.

Uw dak laten renoveren of vervangen door onze dakdekker Soest?

Met het oog op de toekomstige energietransitie adviseren wij u om zeker bij een plat dak met een woonbestemming te kiezen voor isolatie. Hiermee bespaart u op jaarbasis honderden euro’s energiekosten. Bovendien zijn er aantrekkelijke subsidieregelingen beschikbaar. Zowel op landelijk als op gemeentelijk niveau. Heeft u met spoed of op korte termijn een dakdekker Soest nodig? Raadpleeg voor een vrijblijvende afspraak op locatie de rubriek contact

Overzicht diensten