Dakdekker Wijchen

Dakdekker Wijchen nodig die u snel kan helpen?

De dakdekkers van Hendriks Dak & Geveltechniek helpen u binnen 24 uur

Hendriks Dak & Geveltechniek is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in Nijmegen dat u als inwoner van Wijchen kunt inschakelen, wanneer u snel een dakdekker Wijchen nodig heeft. Ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf beschikt namelijk over een team allround dakdekkers dat alle dakwerk facetten beheerst. Dus u kunt niet alleen een beroep op ons doen voor het verhelpen van een lekkage, het renoveren of vernieuwen van dakpannen of dakbedekking. Onze gecertificeerde vakmensen kunt u ook inschakelen voor het vervangen / vernieuwen van dakgoten, nokvorsten en loodslabben. Ook het plaatsen / vervangen van dakramen, lichtkoepels en dakkapellen behoort bij Hendriks Dak & Geveltechniek tot de mogelijkheden.

Tenslotte kan onze dakdekker Wijchen uw dak en gevels er weer als nieuw uit laten zien. Wij hebben een milieuvriendelijke methode ontwikkeld, die ons in staat stelt om uw dakpannen en gevels te reinigen. Na het reinigen kunnen wij uw dakpannen en gevels voorzien van een speciale coating, die uw dakpannen en de gevels van uw woning niet alleen waterafstotend maakt, maar aanslag tegengaat. Na een behandeling ziet uw woning er weer als nieuw uit!

Waarom altijd voor een gecertificeerde dakdekker Wijchen kiezen

Zoals de term gecertificeerd al doet veronderstellen mag u hogere eisen stellen aan de kwaliteit van het geleverde dakwerk door onze dakdekker Wijchen. Dat geldt ook voor de materialen die door Hendriks Dak & Geveltechniek gebruikt worden. Eigenaar Brian Hendriks heeft er bewust voor gekozen om uitsluitend A-merk materialen te gebruiken die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Omdat wij dan de zekerheid kunnen bieden, dat ons werk duurzaam is verricht, ontvangt u van ons een garantie van maar liefst 10 jaar op materiaal en al onze dakwerken. Uitgezonderd reparaties die een tijdelijk karakter hebben en die wij als noodoplossing hebben uitgevoerd. Niet voor niets is de slogan van ons bedrijf: Hendriks Dak & Geveltechniek excellent in dakwerk. Dat geldt ook voor onze ervaren dakdekker Wijchen die zijn mannetje staat.

Afgebakende rayons besparen de nodige improductieve reistijd

Hendriks Dak & Geveltechniek biedt alleen haar diensten aan wanneer een woonplaats binnen een rayon valt. In dit geval valt de dakdekker Wijchen onder rayon Nijmegen. Dit voorkomt, dat er onnodig veel improductieve reistijd verloren gaat. Hierdoor kunnen wij aan onze klanten marktconforme prijzen aanbieden en snel reageren bij een calamiteit.

Heeft u snel een dakdekker Wijchen nodig? Bel dan 7 dagen per week 024 – 202 26 69 of stuur een e-mail naar contact

Overzicht diensten