Dakdekker Zeist

Dakdekker Zeist die allround en gecertificeerd is

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek excellent in dakwerk

Hendriks Dak & Geveltechniek uit Apeldoorn is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf, dat u 7 dagen per week kunt inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden op hellende- en platte daken. Het verzorgingsgebied van ons rayon Apeldoorn loopt van Deventer tot de stad Utrecht. Wanneer u op zoek bent naar een gecertificeerde allround  dakdekker Zeist zijn wij u graag van dienst. Het grote voordeel van een gecertificeerde dakdekker Zeist is, dat er uitsluitend gewerkt wordt met A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Daarnaast ontvangt u op al onze dakwerken een garantie van maar liefst 10 jaar.

Als allround dakdekker Zeist sterk in al het dakwerk

Hendriks Dak & Geveltechniek bestaat uit een betrokken team van vier allround dakdekkers die plezier in hun werk hebben. Eigenaar Brian Hendriks is een van hen en ‘one of the guys’. Om klanten gericht te kunnen informeren en om marktconforme prijzen te kunnen hanteren werken wij niet met een callcenter. Wanneer u contact met ons opneemt krijgt u Brian rechtstreeks aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag wordt direct een afspraak ingepland, zodat u weet waar u aan toe bent. Is er sprake van een calamiteit, dan krijgt uw hulpvraag de hoogste prioriteit.

Wij houden van korte lijnen en transparantie. Als dakdekker Zeist doet Hendriks Dak & Geveltechniek geen concessies m.b.t. het gebruik van materialen en de wijze van werken. Ons team houdt zich strikt aan de richtlijnen van toeleveranciers, zodat de kwaliteit van het geleverde werk hoog blijft en wij u 10 jaar garantie kunnen aanbieden.

Uniek dakinspectie rapport voorkomt problemen met verzekeringen

De meeste gezinnen weten niet dat men bij een lekkage vaak zelf voor de schade moet opdraaien. Een verzekering keert in 9 van de 10 gevallen niet uit, omdat u als bewoner achterstallig onderhoud verweten wordt. En op zichzelf zit hier helaas wat in, want een goed onderhouden dak zal niet uit zichzelf gaan lekken. Bewijs bovendien maar eens dat u uw dak goed onderhouden heeft. Om uw positie als woningeigenaar een stuk sterker te maken heeft Hendriks Dak & Geveltechniek een uniek dakinspectie rapport ontwikkeld, dat één jaar geldig is. Dit dakinspectie rapport ontvangt u wanneer een dakinspectie heeft plaatsgevonden en u de aanbevelingen heeft laten uitvoeren.

Wilt u meer informatie over het unieke dakinspectie rapport of heeft u snel of direct een dakdekker Zeist nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel 055 – 203 24 09 of stuur een e-mail naar contact

Overzicht diensten