Dakdekker Zwolle

Dakdekker Zwolle voor advies reparatie en renovatie

Hendriks Dak & Geveltechniek specialist platte- en hellende daken

Hendriks Dak & Geveltechniek is een allround dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in platte – en hellende daken. Wanneer u als bedrijf of particulier, in de regio Zwolle, op zoek bent naar een professionele dakdekker Zwolle bent u bij Hendriks Dak & Geveltechniek aan het juiste adres. Zij kunnen u de volgende dakdekkersdiensten aanbieden:

  • dak inspectie
  • dak isoleren
  • dakbedekking
  • Lood- en zinkwerken
  • Nokvorst renovatie
  • renovatie, reparatie, vernieuwen hellende- en platte daken
  • schoorsteen renovatie

Tevens is Hendriks Dak & Geveltechniek zich in de afgelopen jaren ook gaan specialiseren in geveltechniek en in het bijzonder gevelreiniging en het impregneren van muren.

Korte lijnen en snelheid van handelen dakdekker Zwolle

Bij Hendriks Dak & Geveltechniek hoeft u niet lang te wachten wanneer u een hulpvraag heeft. Sterker nog. In plaats van een callcenter medewerker krijgt u direct de dakdekker Zwolle aan de lijn in de persoon van eigenaar Hendriks. Op basis van uw hulpvraag wordt direct actie ondernomen of in overleg met u een afspraak vastgelegd. Mocht blijken dat het een calamiteit betreft, dan krijgt uw hulpvraag de hoogste prioriteit en wordt er zo snel als mogelijk actie ondernomen.

5-10 jaar garantie dakwerken en materiaal bij Hendriks Dak & Geveltechniek

Bij Hendriks Dak & Geveltechniek is elke dakdekker Zwolle allround en gekwalificeerd. Wij staan dus volledig achter ons werk. Omdat wij daarnaast uitsluitend gebruik maken van professionele materialen bieden wij standaard een garantie van 5 jaar aan die op kan lopen tot 10 jaar. Dit hangt voor een belangrijk deel af van de garantie die fabrikanten op hun producten geven. Door op deze wijze te werken hopen wij een langdurige relatie met u als klant op te bouwen.

Informatie of een afspraak maken met onze dakdekker Zwolle?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken met onze dakdekker Zwolle? Neem dan telefonisch contact met ons op en raadpleeg voor het juiste telefoonnummer de rubriek contact

Overzicht diensten