Dakdekkers Apeldoorn

Dakdekkers Apeldoorn voor hellende- en platte daken

Hendriks Dak & Geveltechniek is een gecertificeerd dakdekker Apeldoorn

Het aanbod dakdekkers Apeldoorn is behoorlijk groot. Toch zult u merken dat het moeilijk is om een dakdekker in te huren die gecertificeerd en allround is. Dat heeft niet alleen te maken met de grote vraag naar vakbekwaam personeel, maar ook met de omvang van de orderportefeuilles. Voor het verhelpen van een schade, die onder uw verzekering valt, wordt door de meeste verzekeringen geëist dat een dakdekker gecertificeerd is. Na enkele telefoontjes zult u al vrij snel ontdekken, dat de meeste dakdekkers Apeldoorn niet de vereiste papieren hebben. Dat laatste zorgt mede voor lange wachttijden.

Hendriks Dak & Geveltechniek is een allround dakdekkersbedrijf

Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat allround dakdekkersdiensten aanbiedt in Apeldoorn en omgeving voor zowel platte- als hellende daken. Ons kleinschalige dakdekkersbedrijf is gevestigd in Apeldoorn. Wij wonen als het ware bij u om de hoek. Wanneer u binnen zoekmachines als Google.nl zoekt op dakdekkers Apeldoorn vindt u ons direct. Ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf heeft zich toegelegd op onderhoud, renovatie en reparatie van zowel platte- als hellende daken binnen de regio Apeldoorn.

Omdat wij binnen een afgebakend gebied werken kunnen wij klanten met een hulpvraag snel helpen. Wanneer u vroeg belt komen wij dezelfde dag nog bij u langs om te kijken wat het probleem is of waar u een maatwerk offerte voor wilt ontvangen. Lukt dit niet, dan komen wij op afspraak binnen 24 uur bij u langs.

10 Jaar garantie op materiaal & dakwerken Hendriks Dak & Geveltechniek

Onze gecertificeerde dakdekkers Apeldoorn werken uitsluitend met A-merk materialen. Wij doen geen concessies met de kwaliteit van onze materialen. Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid. Om dit te onderstrepen geven wij maar liefst 10 jaar schriftelijke garantie op de door ons gebruikte materialen en alle bestede dakwerken. In tegenstelling tot wat veel nieuwe klanten verwachten kunnen wij toch marktconforme tarieven aanbieden. Dit heeft alles te maken met onze efficiënte en innovatieve manier van werken.

Besluit u om, net als vele andere gezinnen en bedrijven, een jaarlijkse dakinspectie uit te laten voeren? U ontvangt dan een dakinspectie certificaat dat 1 jaar geldig is. Dit certificaat toont in geval van een calamiteit als een lekkage aan dat u er alles aan gedaan heeft om uw dak in conditie te houden. Dit vergroot de kans om voor een schadevergoeding in aanmerking te komen. U wordt bovendien met voorrang geholpen door onze dakdekkers Apeldoorn.

Hendriks Dak & Geveltechniek zijn gecertificeerde dakdekkers Apeldoorn

Heeft u met spoed of op korte termijn een gecertificeerde dakdekkers Apeldoorn nodig? Maak dan direct een afspraak en raadpleeg de rubriek contact

Overzicht diensten