Dakdekkers Gelderland

Dakdekkers Gelderland met verstand van alle daken

Gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor platte- en hellende daken

Het aanbod dakdekkers Gelderland is groot. Er zijn volgens Google maar liefst 564 dakdekkers in de grootste provincie van ons land te vinden. Wanneer u op zoek gaat naar een dakdekker in Gelderland dient u wel goed op te letten bij welk dakdekkersbedrijf Gelderland u een vrijblijvende offerte opvraagt. Niet elke dakdekker is gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken. Daarnaast is het van belang of een dakdekker gecertificeerd is, omdat u dan de zekerheid heeft dat een dakdekker gekwalificeerd is.

Kwaliteit, service en persoonlijk contact

Hendriks Dak- en Geveltechniek uit Apeldoorn behoort tot de groep dakdekkers Gelderland die gecertificeerd zijn voor zowel platte als hellende daken. Het verzorgingsgebied van Hendriks Dak en Geveltechniek is de gehele provincie Gelderland minus de Betuwe en de Achterhoek. Hendriks Dak & Geveltechniek is een kleinschalig dakdekkersbedrijf. Het team bestaat uit 4 gecertificeerde allround dakdekkers. Eigenaar Brian Hendriks maakt onderdeel uit van dit team. Op het gebied van kwaliteit, service en persoonlijk contact onderscheidt Hendriks Dakwerken zich in positieve zin van de groep dakdekkersbedrijven Gelderland waaruit u als particulier of bedrijf kunt kiezen.

HDGT behoort tot de selecte groep allround dakdekkers Gelderland

Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn kunt u in principe inschakelen voor alle dak werkzaamheden. U moet hierbij denken aan het verhelpen van lekkages, renoveren, vernieuwen, isoleren van zowel platte- als hellende daken, het renoveren van schoorstenen, dakinspecties, het plaatsen van dakramen en lichtkoepels, lood- en zinkwerken en het vervangen van nokvorsten. Maar ook kunt u door onze specialisten uw dakpannen / gevels laten reinigen en behandelen met een vuil- en waterafstotende coating. Kortom wanneer u Hendriks Dak & Geveltechniek inschakelt krijgt u kwaliteit voor een marktconforme prijs.

Meer informatie over onze gecertificeerde dakdekkers Gelderland?

Bent u op zoek naar een dakdekker Gelderland? De dakdekkers Gelderland van Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn kunnen u snel en bij een calamiteit dezelfde dag nog helpen. Neem telefonisch contact met ons op en bel 055 – 203 24 09 of stuur een e-mail naar contact

Overzicht diensten