Dakdekkers

Dakdekkers in Amersfoort Apeldoorn Deventer nodig?

Aarzel niet en neem contact op met Hendriks Dak & Geveltechniek

Heeft u direct of op korte termijn gecertificeerde dakdekkers nodig voor het vernieuwen of renoveren van uw platte of hellende dak? Dan zult u merken, dat bijna elk gecertificeerd dakdekkersbedrijf in uw regio u niet kan helpen. De vraag naar gecertificeerde vakmensen in de regio’s Amersfoort, Apeldoorn en Deventer is net als in de rest van het land groot. Veel dakdekkersbedrijven hebben een wachttijd van maanden, omdat zij vaak grootschalige nieuwbouw projecten hebben aangenomen.

Gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek uit Apeldoorn kan u in veel gevallen wel snel en adequaat helpen. Hoe kan dat nu zult u zich wellicht afvragen? Elk gecertificeerd dakdekkersbedrijf heeft een overvolle orderportefeuille en dan is het toch vreemd dat Hendriks Dakdekkers Apeldoorn geen overvolle orderportefeuille heeft. Een terechte opmerking!

Wij hebben ons gespecialiseerd in reparatie onderhoud inspectie

Veel gecertificeerde dakdekkersbedrijven in de regio Amersfoort, Apeldoorn en Deventer worden ingeschakeld voor grootschalige nieuwbouw projecten. Bouwbedrijven kiezen bij voorkeur voor bedrijven die gecertificeerd zijn voor hun werk en de kwaliteit van werken. Hendriks Dak & Geveltechniek Apeldoorn heeft als gecertificeerd dakdekkersbedrijf bewust gekozen voor reparatie, onderhoud en inspectie van bestaande huizen en biedt alle dakwerken en tal van gevelwerken aan. Vaak zijn dit werken van enkele dagen tot hooguit enkele weken.

Eigenaar Brian Hendriks, die zelf ook regelmatig op het dak te vinden is, is daarom met zijn team collega’s in staat om u snel te helpen. Wanneer u contact met ons bedrijf opneemt, dan komt hij indien mogelijk dezelfde dag nog naar u toe om te zien welke werkzaamheden er verricht moeten worden.

Maatwerk offerte en vaste all-in prijs voor dakwerken

Wanneer eigenaar Brian Hendriks alle werkzaamheden in kaart heeft gebracht, ontvangt u van hem een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Hierin zijn zowel alle materialen als het arbeidsloon opgenomen. Dus geen verrassingen achteraf. Op basis van deze offerte weet hij precies hoeveel manuren nodig zijn om de klus duurzaam op te leveren. Op basis van de gewenste start- opleverdatum wordt dan gekeken of het project in te passen valt in de planning. Indien dit het geval is en u akkoord bent met de all-in prijs leggen wij uw opdracht direct vast.

Bent u woonachtig in de regio Amersfoort, Apeldoorn of Deventer en u heeft op korte termijn een aantal gecertificeerde dakdekkers nodig? Raadpleeg dan voor het maken van een afspraak de rubriek contact

Overzicht diensten