Dakdekkersbedrijf Apeldoorn

Dakdekkersbedrijf Apeldoorn

Hendriks Dak & Geveltechniek is een allround dakdekkersbedrijf

dakdekkersbedrijf Apeldoorn

Wilt u verbeteringen aan het dak van uw woning laten aanbrengen of zoekt u met spoed een dakdekkersbedrijf Apeldoorn, omdat u een daklekkage heeft? Neem dan beslist contact op met dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek. Ons kleinschalige bedrijf heeft zich het afgelopen decennium ontwikkeld tot een allround bedrijf dat verstand heeft van platte – en hellende daken in de ruimste zin van het woord. Ook voor geveltechniek en in het bijzonder gevelreiniging en impregneren kunt u ons inschakelen. Dankzij positieve mond-tot-mond reclame mogen wij jaarlijks nieuwe klanten verwelkomen en daar zijn we best een beetje trots op.

Wij zijn sterk in onderhoud renovatie reparatie platte en hellende daken

Ons dakdekkersbedrijf Apeldoorn biedt haar diensten aan in de regio’s Apeldoorn. Wij hebben voor een beperkt gebied gekozen, omdat wij dan in staat zijn om snel bij onze klanten te zijn. Zeker bij calamiteiten als een daklekkage is het van belang dat een klant snel geholpen wordt. Daarnaast is er ook sprake van een financieel aspect. Omdat er relatief weinig tijd verloren gaat aan improductieve reistijd kunnen wij aantrekkelijke marktconforme tarieven hanteren. Veel relaties schakelen ons in voor periodiek onderhoud, renovatie en reparatie van platte- en hellende daken. Waarom? Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek helpt klanten snel en duurzaam.

Wij doen wat wij afspreken

Bij ons dakdekkersbedrijf Apeldoorn krijgt u direct eigenaar Hendriks aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag wordt in overleg met u direct een afspraak gemaakt. Zo weet u precies wanneer een dakdekker bij u langs komt, want bij Hendriks Dak & Geveltechniek doen wij wat we afspreken. Dat geldt niet alleen voor een afspraak, maar ook voor alle werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Niet voor niets ontvangt u van ons zelfs een garantie van 5 jaar op onze werkzaamheden die op kan lopen tot 10 jaar. Dit hangt voor een belangrijk deel af van de garantie die fabrikanten op hun producten geven. Onze visie is, dat we zo een langdurige relatie met u kunnen opbouwen.

Bent u op zoek naar een dakdekker Apeldoorn voor een spoedklus, informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan direct telefonisch contact met ons op en raadpleeg voor het telefoonnummer in uw regio de rubriek contact

Overzicht diensten