Dakdekkersbedrijf Arnhem

Dakdekkersbedrijf Arnhem met 24 uurs service

Hét gecertificeerde dakdekkersbedrijf voor de regio Arnhem

Als allround gecertificeerd dakdekkersbedrijf Arnhem kunt u ons inschakelen voor alle soorten dakwerken en geveltechnieken in de regio Arnhem. Ons team dakdekkers bestaat uit vier gekwalificeerde en ervaren collega’s die u snel kunnen helpen. Wanneer u ons met een hulpvraag telefonisch benadert kunnen wij direct een afspraak met u maken. In tegenstelling tot veel andere bedrijven krijgt u bij Hendriks Dak & Geveltechniek geen callcenter medewerker aan de lijn, maar wordt u direct doorverbonden met eigenaar Brian Hendriks die zelf ook als dakdekker meewerkt. Mocht uit uw hulpvraag blijken dat snel handelen is vereist krijgt uw hulpvraag de hoogste prioriteit. Wanneer dit niet het geval is wordt in principe binnen 24 uur een afspraak gepland.

Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem excellent in al het dakwerk

Dankzij positieve mond-tot-mond reclame weten steeds meer particulieren en bedrijven in de regio ons te vinden. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf Arnhem zijn wij hier trots op en hopen wij ook u als klant te mogen verwelkomen. Wat mag u van Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem verwachten wanneer u ons inschakelt? Allereerst wordt u direct te woord gestaan door een gecertificeerd dakdekker. Hij kan direct beoordelen of er sprake is van een noodsituatie dan wel meteen een afspraak met u maken. Wanneer onze dakdekker(s) op het afgesproken tijdstip bij u langs komen gaan zij eerst in kaart brengen wat het probleem is of gaan zij opmeten waar de verbetering moet plaatsvinden.

Wanneer alles duidelijk is ontvangt u een schriftelijke offerte. U bent dan vrij om hier wel of geen gebruik van te maken. Wanneer u akkoord bent gaan wij bij een calamiteit als een lekkage, indien mogelijk, direct aan de gang. Voor reparaties maken wij uitsluitend gebruik van A-merk materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Wij doen geen concessies door te kiezen voor zogenaamde goedkopere merken. Hendriks Dak & Geveltechniek gaat voor duurzaamheid. Dit is de reden dat u bij ons dakdekkersbedrijf Arnhem een uitgebreide garantie ontvangt op alle materialen die wij gebruiken en op al onze door ons verrichte dakwerken.

Bent u op zoek naar een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Arnhem?

Bent u woonachtig of met uw bedrijf gevestigd in de regio Arnhem en op zoek naar een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Arnhem? Neem dan beslist contact op met Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem. U kunt ons 7 dagen per week bereiken op tel. 026 -206 21 39

Overzicht diensten