Dakdekkersbedrijf Groesbeek

Dakdekkersbedrijf Groesbeek uit uw eigen regio

Gecertificeerd dakdekker voor nieuwbouw, renovatie en reparatie

Dakdekkersbedrijf Groesbeek nodig? Hendriks Dak & Geveltechniek biedt sinds enkele jaren vanuit Nijmegen ook gecertificeerde dakdekkersdiensten aan in Groesbeek. Vanwege de grote toename van het aantal klanten in Groesbeek ziet u steeds vaker een dakdekker van Hendriks Dak & Geveltechniek bezig met zijn werkzaamheden.

Een allround dakdekkersbedrijf Groesbeek

Hendriks Dak & Geveltechniek is een allround dakdekkersbedrijf Groesbeek. U kunt ons voor alle dakwerken inschakelen. Dus niet alleen voor het repareren, renoveren of het vernieuwen van de dakbedekking. Onze vakbekwame en allround dakdekkers kunt u ook inschakelen voor het renoveren van uw schoorsteen, renoveren / vernieuwen dakgoten, dakvorstpannen, plaatsen dakkapellen, dakramen en lichtkoepels, het reinigen van daken en gevels, vernieuwen en repareren van loodslabben en een unieke dakinspectie. Kortom een diversiteit aan diensten. Afhankelijk van de werkzaamheden ontvangt u op al onze diensten een uitgebreide garantie. Deze garantie kan oplopen tot 10 jaar en die ontvangt u dan op alle door ons geleverde materialen en dakwerken.

Transparante werkwijze en tarieven bij ons dakdekkersbedrijf Groesbeek

 Wanneer u met een hulpvraag ons dakdekkersbedrijf Groesbeek benadert krijgt u eigenaar Brian Hendriks zelf aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag wordt met u direct een vrijblijvende afspraak gemaakt. Wanneer er sprake is van een calamiteit, dan krijgt uw hulpvraag de hoogste prioriteit. Dit betekent, dat u de eerstvolgende klant bent die door ons dakdekkersbedrijf Groesbeek geholpen wordt. Wanneer wij bij u langskomen, gaan we eerst in kaart brengen waarmee wij u kunnen helpen. Betreft het een reparatie dan gaan we kijken wat de oorzaak van het probleem is en ontvangt u van ons ter plaatse een schriftelijke all-in offerte.

Betreft het een renovatie, vernieuwing van uw dakbedekking of het plaatsen van een nieuwe dakgoot, lichtkoepel of dakraam ontvangt u een all-in offerte per e-mail. U kunt dan zelf op uw gemak beslissen of u ons de opdracht gunt. Op deze wijze voorkomen wij onaangename verrassingen achteraf.

U kunt ons 7 dagen per week bellen met een hulpvraag

Heeft u een probleem of wilt u een verbetering laten aanbrengen op uw dak? Aarzel dan niet en bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met ons dakdekkersbedrijf  Groesbeek telefoon:  024 – 202 26 69

Overzicht diensten