Dakgootreparatie Arnhem

Dakgoot reparatie Arnhem nodig?

Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem kan u snel helpen

Wanneer u een lekkage in uw dakgoot ontdekt schakel dan voor een dakgoot reparatie Arnhem snel een lokaal dakdekkersbedrijf in. Een dakgoot die lekt of verstopt is kan namelijk al na enkele dagen voor forse schade zorgen in uw gevels en plafonds. Een vervelende bijkomstigheid is, dat de meeste verzekeringsmaatschappijen de directe- en indirecte schade van een lekkage bovendien niet vergoeden.

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor de regio Arnhem beschikken wij over collega’s die gespecialiseerd zijn in lood- en zinkwerken. Vanwege het spoedeisende karakter van een lekke dakgoot komen wij voor een dakgoot reparatie Arnhem vaak dezelfde dag op afspraak nog bij u langs. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Onze gecertificeerde dakdekker Arnhem gaat dan eerst onderzoeken wat de oorzaak van de lekkage is. Op basis van zijn bevindingen brengt hij in kaart wat voor werkzaamheden er moeten gebeuren en/of een dakgoot als gevolg van slijtage nog wel duurzaam te repareren is.

Dakgoot reparatie Arnhem pas na akkoord offerte

Op basis van de gevonden oorzaak lekkage dakgoot ontvangt u een schriftelijke all-in offerte van onze gecertificeerde dakdekker Arnhem. Hierin zijn alle kosten opgenomen die nodig zijn om de dakgoot duurzaam te repareren dan wel te vervangen. Dus bij een gecertificeerd dakdekker als Hendriks Dak & Geveltechniek ontvangt u voor een dakgoot reparatie Arnhem geen onaangename verrassingen achteraf.

Pas wanneer u met de offerte akkoord bent gaan wij met de werkzaamheden beginnen. Voorwaarde is wel, dat de weersomstandigheden het toestaan. Kunt u zich niet vinden in de aangeboden offerte, dan staat het u vrij om hier niet op in te gaan en voor een andere lokale dakdekker te kiezen. Ook wanneer u geen gebruik van onze diensten wenst te maken bent u geen kosten verschuldigd.Op zoek naar een dakdekker voor een dakgoot reparatie Arnhem?

U heeft problemen met uw dakgoot en wil deze graag opgelost hebben? Neem voor een dakgoot reparatie Arnhem dan telefonisch contact op met gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek en bel telefoonnummer: 026 – 206 21 39

Overzicht diensten