Dakgoot reparatie Arnhem

Dakgoot reparatie Arnhem Hendriks Dak & Geveltechniek

Snel en duurzaam uw dakgoot repareren, vervangen en plaatsen

U heeft gemerkt dat uw dakgoot lekt en dat er zelfs vochtplekken aan de buitenzijde van uw muur zichtbaar worden. Het is dan verstandig dat u snel actie onderneemt, want dit kan er voor gaan zorgen dat er vocht in uw spouwmuren terecht gaat komen. Voor een duurzame dakgoot reparatie Arnhem kunnen wij u snel van dienst zijn. Als dakdekkersbedrijf Arnhem beschikken wij over collega’s die gespecialiseerd zijn in lood- en zinkwerken. Zij kunnen voor u snel en duurzaam uw dakgoot repareren, vervangen en plaatsen. Welke ingreep noodzakelijk is hangt af van de oorzaak van de lekkage en de conditie van uw dakgoot.

Voor een dakgoot reparatie kunt u beter een dakdekkersbedrijf inschakelen

Zeker bij behoorlijke lekkages zien we vaak, dat de oorzaak van de lekkage niet alleen door de dakgoot wordt veroorzaakt. Het is vaak een combinatie van dakbedekking / dakpannen en de dakgoot. Een dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in beide werkzaamheden. Ons advies is dan ook om voor een dakgoot reparatie Arnhem altijd te kiezen voor een dakdekker die gecertificeerd is. Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem is zo’n gecertificeerde dakdekker. Wanneer u voor ons kiest ontvangt u garantie op al onze werken en materialen die wij gebruikt hebben. Ons dakdekkersbedrijf staat bekend om de excellente kwaliteit van werk.

Eerst oorzaak dakgoot lekkage vaststellen

Wanneer u ons inschakelt gaan wij eerst voor u achterhalen wat de oorzaak van de lekkage dakgoot is. Vaak zien we bij oudere zinken dakgoten dat lekkages ontstaan bij de naden van de dakgoot. Als de dakgoot nog vele jaren mee kan is dit goed te herstellen door er een of enkele expansiestukken tussen te plaatsen. Ook kunnen we een slecht deel van een dakgoot vervangen wanneer de rest van de dakgoot er nog goed uitziet.

In het slechtste geval is uw dakgoot versleten en zal deze vervangen dienen te worden. Wanneer dit het geval is kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. De meeste klanten van ons kiezen opnieuw voor een betrouwbare zinken dakgoot, maar ook EPDM dakgoten komen steeds meer in opkomst.

7 dagen per week bereikbaar voor dakgoot reparatie Arnhem

Voor een duurzame en professionele dakgoot reparatie Arnhem kunt u ons 7 dagen per week bereiken op telefoon: 026 – 206 21 39

Overzicht diensten