Dakgoot reparatie Nijmegen

Dakgoot reparatie Nijmegen

Schade die het gevolg is van een lekke dakgoot is vaak groot

Met grote regelmaat wordt de loodgieter van Hendriks Dak & Geveltechniek voor een dakgoot reparatie Nijmegen ingeschakeld. De reden is vaak, dat er vochtplekken zijn ontstaan in de muren op de eerste verdieping en bij een inpandige dakgoot zelfs ook op de begane grond en in het plafond. Een inpandige dakgoot is weliswaar mooi, maar bij een lekkage loopt het water in de spouwmuur. De meest vervelende lekkage is een kleine lekkage, die gedurende lange tijd bij regen slechts kleine hoeveelheden water lekt. Zwarte vochtplekken en het ontstaan van schimmels in de spouwmuur zijn het gevolg. Mensen die bronchitis of astma hebben zijn hier gevoelig voor.

Hoe kunt u een dakgoot lekkage Nijmegen voorkomen?

Controleer als woning eigenaar enkele keren per jaar of er bladeren, mossen of bijzondere voorwerpen zoals tennisballetjes in uw dakgoten zitten. Controleer eveneens na een regenbui of er geen water in uw dakgoten blijft staan. In combinatie met bladeren en mossen versneld dat, door de vorming van zuren, volkomen onnodig het slijtage proces. Wanneer er water in uw dakgoten blijft staan is het verstandig om dit probleem via een kleine dakgoot reparatie Nijmegen op te laten lossenOntdekt u een dakgoot lekkage laat deze dan snel verhelpen, want de gevolgschade kan fors oplopen. Bovendien moet u er ernstig rekening mee houden dat de verzekering uw schade niet zal vergoeden, omdat men het zal gooien op achterstallig onderhoud. Jurisprudentie toont aan dat de rechter dit met ze eens is.

Dak inspectie voorkomt een dure dakgoot reparatie Nijmegen

Voorkomen is beter dan repareren. Laat daarom jaarlijks een dak inspectie uitvoeren. Beginnende problemen worden tijdens een dak inspectie in een vroeg stadium ontdekt en in overleg met u hersteld. Bij een dak inspectie door Hendriks Dak & Geveltechniek worden vanzelfsprekend ook uw dakgoten gecontroleerd. Dit voorkomt dat u onverwachts komt te staan voor een dakgoot reparatie met gevolgschade. Informeer naar de mogelijkheden. Hendriks Dak & Geveltechniek kunt u inschakelen voor het repareren, renoveren en indien gewenst vernieuwen van uw dakgoten. Bij ons kunt u kiezen uit talloze dakgoot uitvoeringen zoals de traditionele zinken en EPDM goten.

Voor een snelle dakgoot reparatie Nijmegen of informatie over het complete assortiment dakgoten dat wij u kunnen aanbieden in de regio Nijmegen belt u telefoon 024 – 202 26 69 .

Overzicht diensten