Dakgoot repareren

Dakgoot repareren Apeldoorn Amersfoort Arnhem Zwolle

Bel gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek

Schakel voor duurzaam en professioneel dakgoot repareren in de regio’s Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen of Zwolle dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Geveltechniek in. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf beschikken wij over het vakmanschap om uw dakgoot snel en duurzaam te repareren. Daarnaast kijken wij als extra service tevens naar de actuele staat van uw dak en gevels. Wanneer wij een (beginnend) probleem ontdekken zullen wij u daarvan aan de hand van foto’s melding maken. Dat is wat wij noemen wonen zonder zorgen.

Een lekkage dakgoot komt vaak pas laat aan het licht

Onze ervaring is, dat wij pas in een laat stadium worden ingeschakeld voor een dakgoot repareren. Op zichzelf is dat wel te verklaren. Meestal komt een lekkage dakgoot pas aan het licht wanneer het regent. De meeste mensen willen wanneer het regent zo snel mogelijk naar binnen en gaan niet uitgebreid naar boven kijken of een dakgoot problemen heeft. Daarom vallen kleine lekkages bijna niet op. Dit is wel het geval wanneer men een forse lekkage heeft in zijn / haar dakgoot of een verstopping.

Vaak ontstaat er dan doorslag (natte plekken) in een gevel en kan het vocht, wanneer men te lang wacht, door de gevel heenslaan. Ernstige vochtplekken aan de binnenzijde van de woning kunnen het gevolg zijn. Er zijn ook woningen waar de dakgoten zijn geplaatst op de gevel van een woning. Esthetisch zien deze er mooier uit, echter wanneer er dan een lekkage ontstaat in de dakgoot zijn vochtplekken in het plafond en in de muren het gevolg. Een verstopte dakgoot zorgt zelfs voor een ernstige lekkage.

Controleer 2 keer per jaar uw dakgoten en maak deze ook schoon

Om problemen met uw dakgoten te voorkomen is het belangrijk, dat u deze 2 keer per jaar controleert en schoonmaakt. Dit voorkomt niet alleen problemen, maar is ook goed voor het behoud van uw dakgoten. U bent dan niet genoodzaakt om een vakman in te huren voor dakgoot repareren. Wist u dat uw verzekering waterschade meestal niet vergoed, wanneer sprake is van achterstallig onderhoud? Ons advies is dan ook om jaarlijks een dakinspectie te laten uitvoeren door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Geveltechniek.

Snel een vakman nodig voor duurzaam dakgoot repareren?

Wacht niet te lang en raadpleeg de rubriek contact 

Overzicht diensten