Dakisolatie

Dakisolatie Apeldoorn laten aanbrengen is erg lucratief

Hoge subsidies voor het laten aanbrengen van dakisolatie

Het milieu en in het bijzonder de milieudoelstellingen gaan een steeds belangrijkere plaats innemen in ons dagelijkse leven. De uitstoot van schadelijke gassen zal wereldwijd een halt toegeroepen moeten worden, anders zal de opwarming van de aarde versneld door blijven gaan. Om de opwarming van de aarde af te remmen zullen alle huizen en gebouwen geïsoleerd moeten worden op tenminste het niveau van energielabel B. Doen we dat niet, dan kan een warmtepomp de temperatuur binnenshuis niet op het gewenste niveau brengen. Dakisolatie Apeldoorn, muurisolatie en vloerisolatie zullen op grote schaal toegepast moeten worden om het in woningen behaaglijk te krijgen.

Aantrekkelijke subsidies landelijke- en lokale overheden voor dakisolatie Apeldoorn

Om professionele dakisolatie, vloerisolatie en muurisolatie te stimuleren, zodat de afgesproken milieudoelstellingen kunnen worden gehaald, mag voor arbeid het lage btw tarief van slechts 9% worden aangehouden. Voorwaarde is wel, dat een woning ouder is dan 2 jaar en het werk wordt verricht door een erkende aannemer. Daarnaast kan men als particulier in aanmerking komen voor een groot aantal subsidies die per gemeente en provincie verschillen. Deze subsidies worden zelfs aanmerkelijk hoger naarmate men gelijktijdig meer isolatieverbeteringen aan laat brengen. Denk hierbij aan dakisolatie Apeldoorn en muurisolatie of muurisolatie en vloerisolatie. Informeer daarom naar de subsidie mogelijkheden van dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie bij uw gemeente. Er zijn gemeenten waar u maar liefst 70% voordeliger uit bent!

Dakisolatie Apeldoorn laten aanbrengen betaalt zichzelf terug

De kosten voor dakisolatie verschillen per dak en het moment dat u de dakisolatie wilt laten aanbrengen. Het meest gunstige tijdstip is wanneer de bitumineuze dakbedekking vervangen moet worden, omdat deze versleten is. U profiteert dan optimaal van de subsidieregeling, omdat de werkzaamheden tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. Dankzij dakisolatie Apeldoorn  bespaart u gemiddeld 25 tot 30 procent op uw energiekosten. Deze besparing neemt jaarlijks toe, omdat de kosten voor energie naar verwachting de komende decennia sterk zullen toenemen.

Wilt u meer informatie over dakisolatie of een vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen? Raadpleeg dan de rubriek contact

 P.S. Informeer bij uw gemeente voor welke subsidieregelingen u in aanmerking kunt komen.

Overzicht diensten