Dakkapel kosten

Dakkapel kosten Zwolle en de voordelen woninguitbreiding 

De vakmannen van Hendriks Dak & Geveltechniek adviseren u graag!

Woont u in de regio Zwolle, Het Harde of Wijhe en overweegt u uw woning uit te breiden met een dakkapel? Dan is het begrijpelijk dat u van te voren wellicht eerst wat meer onderzoek wilt doen naar de kosten die u kunt verwachten, en dat u wilt uitzoeken of deze woninguitbreiding een slimme investering is. De gecertificeerde vakspecialisten van Hendriks Dak & Geveltechniek vertellen u graag meer over de dakkapel kosten en mogelijkheden voor uw woning in Zwolle en omstreken.  

Besluit u de knoop door te hakken, dan kunnen wij uw nieuwe dakkapel plaatsen in slechts een dag. Omdat we bij Hendriks Dak & Geveltechniek uitsluitend werken met voorgefabriceerde prefab dakkapellen, zijn onze dakkapellen geheel kant-en-klaar. Wij hoeven deze daarom alleen nog maar te plaatsen op uw dak, zodat u dezelfde dag nog kunt genieten van meer licht en ruimte! 

Dakkapel kosten Zwolle

Wat de dakkapel kosten Zwolle voor uw nieuwe prefab dakkapel? 

Bij Hendriks Dak & Geveltechniek bieden we u vooraf transparantie over de dakkapel kosten. Zo voorkomen we onaangename verrassingen achteraf, en weet u meteen waar u aan toe bent. Onze gecertificeerde vakspecialist zal uw wensen voor uw dakkapel met u bespreken en u vervolgens een maatwerk all-in offerte aanbieden waarin alle kosten zijn opgenomen voor het project. U vindt op deze offerte zowel de dakkapel kosten voor onze werkzaamheden, als voor uw dakkapel inclusief de isolerende beglazing.  

De investering in een prefab dakkapel verdient zich na verloop van tijd terug 

Dakkapel kosten Zwolle

De dakkapel kosten Zwolle en omstreken kunt u wel degelijk zien als een diepte-investering. De aanschafkosten voor uw prefab dakkapel verdienen zich op meerdere mogelijke manieren terug: 

  1. Uw woning in Zwolle en omstreken stijgt in waarde als u een dakkapel laat plaatsen  
  1. Omdat onze dakkapellen zijn voorzien van isolerende hoogrendementsbeglazing, (HR++ glazen) zal tocht en warmteverlies in de ruimte worden beperkt, waardoor u bespaart op uw energieverbruik.  
  1. U creëert met een dakkapel meer licht en woonoppervlak, waardoor de ruimte op uw zolder een volwaardige leefruimte wordt. Dit maakt de ruimte zeer geschikt voor onderverhuur waar u een leuke maandelijkse verdienste aan overhoudt. 
     

Spreekt onze transparante werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op.

Overzicht diensten