Dakkapel kosten

Dakkapel kosten kunnen wij scherp houden

Hendriks Dak en geveltechniek kan alle dakwerken combineren

Zeker wanneer u niet alleen uw dakpannen wilt laten vervangen, maar ook een dakkapel wilt laten plaatsen adviseren wij u om beslist een offerte aan te vragen bij dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Geveltechniek te Apeldoorn. Wij zijn niet alleen een gecertificeerd dakdekker die haar diensten aanbiedt in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Zwolle, maar wij beschikken tevens over gekwalificeerde timmerlieden. Hierdoor zijn wij in staat om de dakkapel kosten relatief laag te houden en kunt u als opdrachtgever profiteren van een combinatietarief. Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen zoals:

  • Qua planning kunnen alle werkzaamheden naadploos op elkaar worden afgestemd
  • U ontvangt een schriftelijke garantie van 10 jaar op materialen en arbeid
  • U heeft als opdrachtgever slechts te maken met één bedrijf

Dakkapel kosten zijn lager wanneer u het met dakwerk combineert

De meeste gecertificeerde dakdekkersbedrijven kunnen niet beschikken over ervaren en gekwalificeerde timmerlieden, zoals Hendriks Dak en Geveltechniek. Dit voordeel heeft Hendriks Dak en Geveltechniek Apeldoorn wel. Hermes Buitenleven Apeldoorn is een zelfstandig onderdeel dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk carports, luxe serres, luxe veranda’s, luxe tuinkamers en dakkapellen. Door zowel het vervangen van de dakpannen als het bouwen van een dakkapel onder te brengen bij één opdrachtgever kunnen wij de dakkapel kosten laag houden. Bovendien kunt u kiezen voor een maatwerk dakkapel die volledig aansluit bij de stijl van uw woning. Voorwaarde is wel, dat uw gemeente akkoord gaat met de uitvoering die u voor ogen heeft.

Laat uw overtuigen en nodig ons uit voor een vrijblijvende afspraak

Hendriks Dak en Geveltechniek Apeldoorn staat voor betaalbare kwaliteit en transparante tarieven. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt komen wij altijd eerst bij langs om alles gedetailleerd in kaart te brengen. Tevens willen wij graag van u weten wat uw specifieke wensen zijn ten aanzien van de dakpannen en hoe hoog de dakkapel kosten mogen zijn. Op basis hiervan ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact 

Overzicht diensten