Dakkapel kunststof

Dakkapel kunststof zeer geschikte keuze voor zolderruimtes

Kunststof populair als afwerking voor dakkapellen Arnhem Dieren Elst

Voor woningeigenaren in de regio’s Arnhem, Dieren of Elst die hun zolder willen veranderen in een prettige leefruimte, is een dakkapel kunststof een ware aanwinst. Met een dakkapel met kunststof afwerking creëert u niet alleen extra daglicht en meer ruimte, maar geniet u ook van een comfortabeler leefklimaat op uw bovenverdieping. We leveren bij Hendriks Dak- en Geveltechniek namelijk uitsluitend hoogwaardige prefab dakkapellen die wij kunnen voorzien van een kunststof afwerking. Aangezien onze dakkapel kunststof beschikt over een uitstekende isolatiewaarde en is voorzien van hoogkwalitatieve isolerende HR++ beglazing, geniet u van een aangenaam binnenklimaat op uw zolder én verlaagt u uw energieverbruik.  

Op deze pagina vindt u meer informatie over de voordelen van de installatie van een prefab kunststof dakkapel en waarom kunststof zo’n geschikt materiaal is voor de afwerking van uw dakkapel. 

Dakkapel kunststof

Voorgefabriceerde dakkapel betekent kwaliteit en snelle installatie  

Een prefab dakkapel is een volledig voorgefabriceerde dakkapel kunststof. Omdat wij deze dakkapellen niet meer op uw dak in elkaar hoeven te zetten, hoeft uw prefab dakkapel alleen nog maar door onze ervaren monteur geplaatst te worden op uw dak in de regio’s Arnhem, Dieren of Elst. Onze hoogkwalitatieve prefab dakkapellen staan vanwege de voorfabricage niet alleen garant voor een razendsnelle levertijd, aangezien uw dakkapel kunststof Arnhem onder de beste omstandigheden al is voorgefabriceerd op de werkplaats, mag u ook rekenen op uitstekende, duurzame kwaliteit.

Waarom is kunststof een zeer geschikt materiaal voor de afwerking? 

Dakkapel kunststof

De prefab dakkapellen die wij leveren bij Hendriks- Dak- en Geveltechniek bestaan uit een houten kernbasis inclusief isolerende beglazing. Voor de afwerking kan men kiezen tussen hout of kunststof. Kunststof is momenteel veruit het meest populaire materiaal dat woningeigenaren in en rondom Arnhem kiezen voor de afwerking. De enige reden dat men nog weleens de voorkeur geeft aan hout, is omdat hout kan worden overgeschilderd in een andere kleur. Onze specialist raadt u echter aan om ook te kiezen voor een dakkapel kunststof vanwege de gunstige voordelen van dit materiaal. Zo is kunststof zowel waterafstotend als slijtvast, waardoor uw dakkapel vrijwel onderhoudsarm is en lang meegaat. Bovendien heeft kunststof een uitstekende isolatiewaarde. 

Spreekt onze transparante werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op.

Overzicht diensten