Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen levert tal van interessante voordelen op

U kunt kiezen voor een prefab of maatwerk dakkapel

Niet alleen kunt u Hendriks Dak & Geveltechniek inschakelen voor een dakkapel plaatsen in de regio’s Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle. Wij kunnen voor u ook de complete bouw van uw dakkapel verzorgen. Ons gecertificeerde daktechniek bedrijf is allround en beschikt over de expertise en vaklieden, die dit voor een aantrekkelijke marktconforme prijs voor u kunnen verzorgen. Voor u als opdrachtgever heeft dit de nodige voordelen. Coördinatie van de werkzaamheden ligt geheel bij één bedrijf. Dit betekent voor u als opdrachtgever, dat wij een strakke planning van de werkzaamheden kunnen garanderen. Daarnaast geldt een eenduidige garantie op de geleverde werkzaamheden en materialen.

Prefab dakkapel of een maatwerk dakkapel plaatsen?

Er zijn 2 soorten dakkapellen waar u als klant uit kunt kiezen te weten: de prefab dakkapel of de maatwerk dakkapel. Daarnaast is van belang voor welk materiaal u kiest. Bij een maatwerk dakkapel kunt u uit een grote verscheidenheid aan houtsoorten kiezen. Bovendien wordt bij Hendriks Dak & Geveltechniek een maatwerk dakkapel in de look and feel van uw woning gemaakt. Een maatwerk dakkapel van Hendriks Dak & Geveltechniek zorgt niet alleen voor meer ruimte en licht, maar gegarandeerd ook voor een aanzienlijke meerwaarde van uw woning of bedrijfspand.

Mogelijkheden dakkapel plaatsen

Veel aanbieders van dakkapellen werken met indicatieve prijzen. Dat doen wij bij Hendriks Dak & Geveltechniek niet. Onze dakkapelspecialist komt naar u toe om in kaart te brengen wat uw wensen zijn ten aanzien van een dakkapel plaatsen. Hij kan dan ook zien waar de dakkapel moet komen en/of een vergunning verplicht is. Op basis van uw persoonlijke wensen weten wij wat de exacte kosten voor het bouwen van de dakkapel en dakkapel plaatsen zijn. Op basis hier van ontvangt u een maatwerk offerte waarin alle kosten zijn inbegrepen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons 10 jaar garantie op uw dakkapel en onze werken.

Neem voor meer informatie over een dakkapel plaatsen contact met ons op en raadpleeg hiervoor de rubriek contact 

Overzicht diensten