Dakkapel

Dakkapel zorgt voor meer ruimte en lichtinval in uw woning 

Met een prefab dakkapel verrijkt u uw zolder of bovenruimte in een dag

Woningeigenaren in de regio’s Arnhem, Huissen, Elst en Ede overwegen steeds vaker een dakkapel te laten plaatsen op hun zolder of bovenverdieping. Omdat er bij schuine daken een hoop ruimte verloren gaat in de bovenruimte, kunnen zij met deze uitbouw extra ruimte creëren én de plek voorzien van meer daglicht. Met als gevolg dat de (zolder)ruimte aantrekkelijker is om in te richten als volwaardige leefruimte voor uzelf, uw kinderen of voor onderverhuurders.   

Heeft deze woninguitbreiding uw interesse gewekt en overweegt u ook een dakkapel te laten plaatsen in uw woning in Arnhem en omstreken? Schakel dan de gecertificeerde specialisten van Hendriks Dak & Geveltechniek in. Zij hebben zich naast hun specialisatie in bitumineuze daken en pannendaken ook toegelegd op het vakkundig installeren van Prefab dakkappellen. Onze vakmannen voorzien u graag van een hoogkwalitatief eindresultaat en van een uitstekende service.  

dakkapel

Wat zijn prefab dakkappellen precies?

Een prefab dakkapel is een kant- en klare frame gemaakt van kunststof bestaande uit een of uit meerdere raampartijen. Waar vroeger de vakmannen ter plekke op het dak aan de slag gingen voor het bouwen van een dakkapel, is een prefab dakkapel al volledig in elkaar gezet in de werkplaats van de fabriek. Wij hebben bij Hendriks Dak & Geveltechniek bewust gekozen om te werken met deze volledig geprepareerde prefab dakkapellen.  
Omdat de frames geheel gebruiksklaar zijn, kunnen onze gecertificeerde vakspecialisten uw dakkapel plaatsen Arnhem in slechts een dag! Zo bent u in een mum van tijd voorzien van meer licht en ruimte in uw woning in Arnhem, Huissen, Elst of Ede. 

dakkapel

Maak van een donkere opslagplaats een volwaardige leefruimte  

Vanwege het extra woonoppervlak en het extra daglicht dat via het raam van uw dakkapel binnenkomt kunt u de installatie van een dakkapel zien als een ware verrijking van de ruimte. Als de vakmannen van Hendriks Dak & Geveltechniek uw dakkapel hebben geplaatst geniet u namelijk een volwaardige leefruimte die zeer geschikt is om in te richten als werk- of studeerplek of kinderkamer. Wilt u de dakkapel plaatsen met als doel uw ruimte geschikt te maken voor verhuur?  

Spreekt onze transparante werkwijze u aan? Neem dan contact met ons op.

Overzicht diensten