Dakkoepel

Dakkoepel kopen Apeldoorn Arnhem Nijmegen Zwolle

Hendriks Dak en geveltechniek voor advies, aankoop en plaatsen dakkoepel

Hebt u een woonruimte met een plat dak waar weinig natuurlijk daglicht invalt? Dan is een dakkoepel een uitkomst voor u. Het probleem te weinig natuurlijk daglicht doet zich in het bijzonder voor bij lange woonkamers en/of uitbouwen waar geen mogelijkheid bestaat om voldoende ramen te plaatsen. Een bijkomend voordeel is, dat de aanschafprijs van een dakkoepel niet prijzig is. Hier ligt ook een gevaar op de loer, maar daarover straks meer.

Voordeel dakkoepel Apeldoorn Arnhem Nijmegen t.o.v. een raam

Een dakkoepel (lichtkoepel) laat 40 tot 50% meer daglicht binnen dan een raam. Wanneer u overweegt om een dakkoepel in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle te laten plaatsen laat u dan adviseren door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Geveltechniek. Wanneer u ons dakdekkersbedrijf benadert komen wij altijd bij u langs om in kaart te brengen wat uw specifieke woonwensen zijn en wat het optimale formaat is van uw dakkoepel. Het is bovendien belangrijk dat u rekening houdt met de komende energietransitie. Wanneer wij over moeten gaan naar een warmtepomp is het van groot belang dat u een dakkoepel koopt die gemaakt is van een hoogrendementsglas. Doet u dat niet, dan is de kans groot dat de warmtepomp uw woning niet optimaal kan verwarmen. Zeker bij een keuken of slaapkamer adviseren wij u te kiezen voor een dakkoepel die open gezet kan worden.

Hendriks Dak en Geveltechniek voor een dakkoepel kopen en plaatsen

Het voordeel van een dakkoepel kopen bij Hendriks Dak en Geveltechniek is dat u profiteert van een combinatie korting en dat u een schriftelijke garantie ontvangt van 10 jaar op materiaal en arbeid. Bovendien ontvangt u vooraf een maatwerk offerte met een all-in prijs. U weet dan precies waar u aan toe bent. Overweegt u om een lichtkoepel te laten plaatsen? Raadpleeg dan voor een vrijblijvende offerte inclusief montage door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf de rubriek contact 

Overzicht diensten