Dakleer vervangen

Dakleer vervangen adviseren wij om de 30 jaar

Bitumineuze dakbedekking wordt het meest gelegd op platte daken

Wij worden bijna dagelijks benaderd met de vraag wanneer het beste dakleer vervangen kan worden. Een antwoord kunnen wij op deze vraag telefonisch niet geven, omdat wij niet weten wat de actuele conditie van uw dak is. Dat is wel mogelijk, als wij op uw dak zijn geweest en uw dakleer hebben gezien. Daarom bieden wij standaard aan al onze klanten aan om zonder enige koopverplichting bij ze langs te komen. Dan kunnen wij zien wat de actuele staat van uw dakleer is. Op basis van de situatie die wij op uw dak aantreffen kunnen wij u vertellen of dakleer vervangen noodzakelijk is. Wanneer wij op basis van onze bevindingen tot de conclusie komen dat dit op relatief korte termijn dient te gebeuren ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs. Voor dit bedrag wordt het materiaal geleverd en alle werkzaamheden verricht.

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf

Neem met dakleer vervangen geen enkele risico. Dat geldt zowel voor de kwaliteit van het dakleer als voor het dakdekkersbedrijf dat u inhuurt. Bent u woonachtig in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen of Zwolle? Dan kunt u gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Geveltechniek inhuren. U heeft dan de garantie, dat alle dakwerken worden verricht door gecertificeerde dakdekkers. Bovendien heeft u bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak en Geveltechniek de zekerheid, dat uitsluitend gewerkt wordt met A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond ontvangt u als opdrachtgever tevens een schriftelijke garantie van 10 jaar op zowel het materiaal als de dakwerken.

Uniek dakinspectie rapport bij Hendriks Dak en Geveltechniek

Bij Hendriks Dak en Geveltechniek bestaat de mogelijkheid om jaarlijks een uitgebreide dakinspectie uit te laten voeren. Tijdens deze dakinspectie worden alle aspecten die van belang zijn in kaart gebracht, zodat u volledig op de hoogte bent van de conditie van uw dak. Wanneer deze in orde zijn ontvangt u een dakinspectie certificaat dat een geldigheidsduur heeft van één jaar. Wanneer zich onverhoopt een calamiteit voordoet als gevolg van een storm of een andere gebeurtenis van buitenaf heeft u een bewijs dat u er alles aan gedaan heeft om uw dak in topconditie te houden.

Wilt u weten of uw dakleer vervangen moet worden of wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor een dergelijke opdracht? Raadpleeg dan de rubriek contact 

Overzicht diensten