Daklekkage Arnhem

Daklekkage Arnhem zo snel mogelijk laten repareren

Veel verzekeringen gaan niet over tot vergoeden schade

Wanneer u onverwacht te maken krijgt met een daklekkage Arnhem is het belangrijk, dat u direct een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak & Geveltechniek inschakelt. Wanneer u een beroep doet op uw verzekering voor waterschade wordt namelijk alleen tot uitkering van de schade overgegaan wanneer de lekkage niet het gevolg is van achterstallig onderhoud. Helaas blijkt dit bij de meeste lekkages wel het geval te zijn, want een dak dat jaarlijks gecontroleerd en goed onderhouden wordt lekt niet. Calamiteiten die het gevolg zijn van een zware storm of andere externe factoren uitgezonderd.

Voor een daklekkage Arnhem kunt u ons 7 dagen per week bellen

Hendriks Dak & Geveltechiek - Daklekkage Arnhem

De gecertificeerde dakdekkers van Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem kennen de eventuele gevolgen van een (forse) daklekkage Arnhem. Om deze reden kunt u ons 7 dagen per week bellen wanneer u met een daklekkage Arnhem wordt geconfronteerd. Wij adviseren u om meubels en wandversiering zoals schilderijen in veiligheid te brengen en afhankelijk van de lekkage het water op te vangen in emmers. Neem ook zoveel mogelijk foto’s die wellicht in een latere fase als bewijs kunnen dienen. Informeer ook direct uw verzekering en vraag hen wat te doen. Er zijn maatschappijen die helpen met het snel vinden van een gecertificeerde dakdekker. Dakdekkersbedrijf Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem wordt regelmatig door verzekeringen ingeschakeld.

Wanneer een verzekeringsmaatschappij uw claim afwijst

Wij willen u niet ongerust maken. Houdt er rekening mee dat een verzekering de schade, die het gevolg is van achterstallig onderhoud, afwijst. U heeft alleen kans op vergoeding, als u jaarlijks dakinspectie heeft laten doen door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Hendriks Dak & Geveltechniek Arnhem. U kunt dan een certificaat overleggen, waaruit blijkt dat uw dak tot voor de lekkage in goede staat verkeerde. Een dakinspectie certificaat is bij Hendriks Dak & Geveltechniek 1 jaar geldig. Het garandeert niet dat de verzekering overgaat tot uitkering, maar het maakt uw kans op vergoeding aanmerkelijk groter.

Met spoed een dakdekker nodig vanwege een daklekkage Arnhem?

U kunt ons 7 dagen per week bellen voor het verhelpen van een daklekkage Arnhem. U belt hiervoor telefoon: 026 – 206 21 39

Overzicht diensten