Dakpannen Groesbeek

Dakpannen Groesbeek bestellen en laten leggen

Hendriks Dak en Geveltechniek Arnhem biedt u een totaaloplossing

Zijn de dakpannen van uw woning in Groesbeek aan vervanging toe? Informeer dan beslist voor nieuwe dakpannen Groesbeek bij gecertificeerd dakdekkersbedrijf Hendriks Dak en Geveltechniek in Arnhem. Wij komen op afspraak bij u langs om te zien welke soort dakpan u nodig heeft. Wanneer dat duidelijk is, dan kunt u kiezen welke uitvoering dakpan u het meest aanspreekt. Daarnaast kijken wij ook naar uw nokvorstpannen, de lood- en zinkslabben bij uw dakramen en schoorsteen, de status van uw panlatten en de actuele status van uw dakbeschot. Het kan voorkomen dat een klein deel van uw dakbeschot vervangen moet worden. Als dit duidelijk is, dan berekenen wij voor u het aantal dakpannen Groesbeek dat u nodig heeft en ontvangt u van ons een maatwerk offerte met een all-in prijs. In deze prijs zijn alle materialen en arbeid verwerkt.

Transparante werkwijze en 10 jaar garantie op onze dakwerken

Wanneer u akkoord bent met onze offerte voor dakpannen Groesbeek leggen, dan maken wij een afspraak met u wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden. De geplande datum houden wij zoveel als mogelijk aan. De weersomstandigheden kunnen spreekwoordelijk roet in het eten gooien. Omdat wij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf zijn werken wij uitsluitend met A-merk materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Daarnaast zijn al onze dakdekkers gecertificeerd. Dit is de reden, dat u op al onze materialen en door ons verrichte dakwerken, een garantie van 10 jaar ontvangt. Dit is wat wij noemen wonen zonder zorgen. Advies: Wanneer u toe bent aan dakpannen Groesbeek vervangen vraag dan ook naar de mogelijkheden van isolatie. De landelijke overheid en veel gemeenten geven aantrekkelijke subsidies op het laten isoleren van uw dak.

Meer informatie over dakpannen Groesbeek?

Informeer dan beslist bij Hendriks Dak en Geveltechniek in Arnhem. Wij geven u een vakkundig en vrijblijvend advies over dakpannen Groesbeek. Voor uitvoerige informatie komen wij bij u langs. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact

Overzicht diensten